UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:15
18 augustus 2017
1981
Brian De Palma
John Travolta,
Nancy Allen,
John Lithgow,
Curt May,
Dennis Franz

BLOW OUT

Thriller

Thriller: Jack is een klankman bij horrorfilms. Op een avond is hij nieuwe geluidseffecten aan het opnemen om in zijn films te gebruiken, wanneer hij een auto van een brug in de rivier ziet rijden.

Hij kan enkel Sally redden, de vrouwelijke passagier. Wanneer hij verneemt dat de man in de auto een presidentskandidaat was, wordt Jack achterdochtig.

Hij speelt zijn geluidsband af en denkt dat er vlak voor het ongeval een geweerschot te horen is. Wanneer hij foto's van het ongeval ziet, bevestigen de beelden wat hij heeft gehoord en Jack raakt verwikkeld in een situatie waarvan hij de gevaren niet kan inschatten.

Na gretig van Alfred Hitchcock te hebben geleend voor de thrillers Obsession en Dressed to Kill, kwam regisseur Brian De Palma met deze variant op Blowup van Michelangelo Antonioni. De foto is een geluidsband geworden.

23:30
4 december 2015
1981
Brian De Palma
John Travolta,
Nancy Allen,
John Lithgow,
Curt May,
Dennis Franz

BLOW OUT

Thriller

Jack is een klankman bij horrorfilms. Op een avond is hij buiten nieuwe geluidseffecten aan het opnemen om in zijn films te gebruiken, wanneer hij een auto van een brug in de rivier ziet rijden. Hij kan enkel de vrouwelijke passagier Sally redden. Wanneer hij verneemt dat de man in de auto een presidentskandidaat was, wordt Jack achterdochtig. Hij speelt zijn geluidsband af en denkt dat er vlak voor het ongeval een geweerschot te horen is. Wanneer hij foto's van het ongeval ziet, bevestigen de beelden wat hij heeft gehoord. Jack raakt verwikkeld in een situatie waarvan hij de gevaren niet kan inschatten.

Kortingscodespot