×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:30
7 december 2018
2015
Adil El Arbi, Bilall Fallah
Martha Canga Antonio,
Aboubakr Bensaihi,
Sanaa Bourrasse,
Sanâa Alaoui,
Brahim El Abdouni

BLACK

Misdaaddrama

Black is een Belgische film uit 2015 onder regie van Adil El Arbi & Bilall Fallah, en is gebaseerd op de boeken Black en Back van jeugdauteur Dirk Bracke. De film ging in première op 11 september op het Internationaal filmfestival van Toronto en kreeg zijn Belgische première tijdens het Film Fest Gent 2015.

’Black’ vertelt het rauwe verhaal van de vijftienjarige Mavela – zwart en lid van de gevreesde Brusselse jeugdbende “Black Bronx”. Ze wordt brutaal gedwongen om te kiezen tussen loyaliteit en liefde wanneer ze halsoverkop verliefd wordt op een Marokkaanse jongen uit de rivaliserende gang “1080”. Maar één ding leert Mavela snel: ‘Eens een bendelid, altijd een bendelid; bij de Black Bronx geraak je nooit meer weg.’

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/black

23:20
19 januari 2018
2015
Adil El Arbi, Bilall Fallah
Martha Canga Antonio,
Aboubakr Bensaihi,
Sanaa Bourrasse,
Sanâa Alaoui,
Brahim El Abdouni

BLACK

Misdaaddrama

Belgisch misdaaddrama (2015): De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt halsoverkop verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van de rivaliserende 1080'ers. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar.

Kortingscodespot