a6JB2suJYHM

Film: Indiana Jones and The Last Crusade

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:05
19 februari

BINNY AND THE GHOST

Jeugd

Mark heeft via internet een nieuw mobieltje gekocht, maar het blijkt een internetzwendel te zijn Binny probeert er met haar vrienden voor te zorgen dat Mark zijn geld terugkrijgt.

0:15
20 februari

BINNY AND THE GHOST

Jeugd

De vrienden krijgen te maken met hondendieven en Ronald en Wanda verkopen het opbergdoosje van Melchiors zakhorloge (met daarin een geheimzinnig sleuteltje) aan een 'antiekhandelaar'.

1:25
20 februari

BINNY AND THE GHOST

Jeugd

Binny, Luca en Melchior maken voor school een korte film. Wanneer ze in het park een scene aan het opnemen zijn worden ze door een bouwvakker weggestuurd. Kort daarna worden de camera en de geheugenkaart gestolen. Het wordt Binny en haar vrienden langzaam duidelijk dat de bouwvakkers wat te verbergen hebben.

UITZENDING GEMIST

22:45
10 februari 2018

BINNY AND THE GHOST

Jeugd

Binny, Melchior en Luca moeten ervoor zorgen dat een verdwenen kluis met daarin een testament terug gevonden wordt. Als ze deze niet vinden zal de kleuterschool van Angela gesloten worden. Bodo opent zijn klokje, waarmee hij Rhett, een Klokkenjager, bevrijdt.

22:55
9 februari 2018

BINNY AND THE GHOST

Jeugd

De vrienden zuiveren de geest van een profvoetballer van zijn wereldse blaam en de kluissleutel terugvinden.

Kortingscodespot