×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
20 augustus

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Big Time Staking: De jongens werken hard in de studio aan het eerste nummer van hun tweede album. Gustavo heeft bedacht dat ze nog harder moeten werken (onder druk van Griffin) en geeft ze stroomstoten om de vaart erin te houden.

De jongens pikken deze martelpraktijken niet en gaan in staking. Ook mam gaat in staking omdat Katie beweert dat 't werk van een moeder niks voorstelt. 't Gevecht om hun rechten begint.

22:10
21 augustus

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Big Time Single: Kendall heeft een gebroken hart en moet opgevrolijkt worden...

22:10
22 augustus

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Big Time Superheroes: Hawk probeert het tweede album van de jongens te saboteren...

UITZENDING GEMIST

22:10
16 augustus 2019

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Big Time Wedstrijd: De jongens moeten een hele dag optrekken met 4 fans die een wedstrijd van het muziekblad Pop Tiger Magazine hebben gewonnen. Gustavo vindt het belangrijk dat de fans een fantastische dag hebben want dan komen ze volgende keer groter op de cover van het blad . Annie is van de redactie van Pop Tiger Magazine en loopt de hele dag achter iedereen aan om een goed stuk te schrijven.

22:10
12 augustus 2019

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Big Time mama's: Het is moederdag en de moeders van James en Bitters komen onverwacht langs. James' moeder wil James meenemen naar huis in Minnesota om hem klaar te stomen voor de overname van haar cosmeticabedrijf.

Bitters heeft altijd gelogen tegen zijn moeder en haar voorgespiegeld dat hij een beroemde en succesvolle dierenarts is. Beiden moeten (met behulp van de jongens, Katie en mam) alles op alles zetten om alles weer op zijn pootjes terecht te laten komen.

Kortingscodespot