×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:15
20 april

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Big Time Kerst - Deel 2: Het is Kerstmis en heel Palm Woods gaat naar huis voor de vakantie. Maar BTR moet blijven om een album op te nemen.

Dit is niet zo eenvoudig. Ondertussen pakt Kendall’s moeder de cadeautjes in en steekt ze in de jongens hun zakken.

Kendall’s zus ontdekt dat Bitters helemaal alleen is met Kerstmis. Als de jongens al één nummer hebben opgenomen, moeten ze nog twee duetten doen.

Dit moeten ze snel doen anders missen ze hun vlucht. Ondertussen probeert Kendall’s zus vriendelijk te doen tegen Bitters omdat hij helemaal alleen is.

23:15
21 april

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Big Time Songwriters: De jongens houden een wedstrijd liedjes schrijven..

22:10
22 april

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Big Time fotoshoot: De jongens bereiden zich voor op hun eerste fotoshoot...

UITZENDING GEMIST

22:10
15 april 2019

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Big Time villa: Terwijl de jongens hun album opnemen moeten ze ook nog les volgen. Gustavo zorgt voor een priveleraar in de opname studio.

22:10
22 maart 2019

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Big Time babysitten: De jongens worden opgezadeld met de nieuwste aanwinst van Rocque Records, rocker Babylace. Ze moeten de hele dag op hem passen en hem ’s avonds afleveren bij een prijsuitreiking.

Dat lijkt makkelijker dan gezegd, aangezien Babylace nogal veel hartaanvallen krijgt en erg allergisch is. Ondertussen moeten Carlos en James op Katie passen, die dat natuurlijk niet zo ziet zitten.

Daarnaast probeert Kendall alles om Jo echt terug te winnen, wat nog niet zo eenvoudig is.

Kortingscodespot