qFMO0_iuC08

Film: Cell 211

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
18 juli

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Big Time babysitten: De jongens worden opgezadeld met de nieuwste aanwinst van Rocque Records, rocker Babylace. Ze moeten de hele dag op hem passen en hem ’s avonds afleveren bij een prijsuitreiking.

Dat lijkt makkelijker dan gezegd, aangezien Babylace nogal veel hartaanvallen krijgt en erg allergisch is. Ondertussen moeten Carlos en James op Katie passen, die dat natuurlijk niet zo ziet zitten.

Daarnaast probeert Kendall alles om Jo echt terug te winnen, wat nog niet zo eenvoudig is.

22:10
19 juli

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Big Time kamperen: De jongens willen dolgraag gaan kamperen in de buitenlucht, maar Gustavo zegt steeds nee. Hij vindt het te gevaarlijk en is bang dat de jongens iets overkomt.

Als Jo een plek weet waardoor ze niet in de problemen komen bij Gustavo, zijn de jongens daar natuurlijk wel voor te vinden. Ze gaan kamperen op een ietwat vreemde plek en denken beter voorbereid te zijn dan de meiden.

Ze komen er al snel achter dat kamperen nog niet zo eenvoudig is. Ondertussen beleeft Katie haar eigen kampeertrip.

22:10
20 juli

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Big Time Reddingsactie: De jongens vinden Carlos' vriendinnetje wel erg veeleisend. Kendall en Jo proberen Carlos te laten inzien wat een 'gezonde' relatie inhoudt en komen erachter dat Jennifer Kelli, Carlos betoverd heeft.

Logan en James helpen bij een adoptiemarkt voor honden, maar er blijven acht honden over. Omdat deze niet welkom zijn in Palm Woods, moeten ze iets anders bedenken.

Gustavo komt met Katie vast te zitten in een beveiligde kast. Daar komen ze nader tot elkaar.

UITZENDING GEMIST

22:10
6 juli 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Big Time Secret: De jongens komen erachter dat ze geheimen voor elkaar hebben...

22:10
10 mei 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Big Time poetsen bakken II: Het is weer tijd voor de jaarlijkse Dag der Poetsen, maar mam vindt het niet zo’n goed idee omdat de kinderen er altijd zo’n puinhoop van maken. Ze probeert een stokje voor de dag te steken, maar de kinderen dagen haar en alle andere volwassenen uit om het tegen hun op te nemen.

Wie gaat er winnen, de kinderen of de volwassenen?

Kortingscodespot