bG-ZxrG7htU

Film: The Magnificent Seven

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
22 mei

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Big Time Bad boy: De jongens vinden hun appartement iets te gewoon. Ze zorgen voor nieuwe gadgets en spelletjes om hun woning op te frissen.

22:10
23 mei

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Big Time liefdesliedje: De jongens zitten allemaal achter hetzelfde meisje aan en dat geeft voor het eerst problemen binnen de band.

22:10
24 mei

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De Villa: Gustavo moet op een zakenreis en laat de jongens op het huis passen. Ze doen er alles aan om het huis heel te houden, maar het wordt toch verwoest.

UITZENDING GEMIST

22:10
10 mei 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Big Time poetsen bakken II: Het is weer tijd voor de jaarlijkse Dag der Poetsen, maar mam vindt het niet zo’n goed idee omdat de kinderen er altijd zo’n puinhoop van maken. Ze probeert een stokje voor de dag te steken, maar de kinderen dagen haar en alle andere volwassenen uit om het tegen hun op te nemen.

Wie gaat er winnen, de kinderen of de volwassenen?

23:15
5 mei 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Big Time Tourbus: In deze aflevering zijn de jongens onderweg naar een concert. Ze reizen in 2 tourbussen, Carlos en Kendall in de ene en James en Logan in de andere.

Carlos wil graag een video maken, maar Kendall wil chatten met Jo en reageren op alle ‘haters’ die een hekel hebben aan BTR. James ergert zich groen en geel aan de nette Logan en ze komen vast te staan in de file. Net als Katie en mam.

Ondertussen moeten Gustavo en Kelly Victoria overhalen om langer door te spelen… tot BTR er eindelijk is.

Kortingscodespot