×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
19 juni

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Big Time Bloopers: De eigenlijke aflevering van Big Time Rush wordt per ongeluk vernietigd. Daarom presenteren Stephen en Ciara, die Gustavo en Katie spelen, als 'zichzelf' een show vol bloopers. Hun speciale gast is een NBA basketballer. Hij komt echter niet opdagen. Pas als de show voorbij is, verschijnt hij op de set.

22:10
20 juni

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Big Time invasie: Een heleboel Britse boybands staan op ’t punt Amerika te veroveren en Big Time Rush wil zich wapenen tegen deze invasie… en niet in de vergetelheid belanden. Ze besluiten om van manager te veranderen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Ze kunnen het onderling niet eens worden en al snel dreigt een ‘burgeroorlog’. Katie zoekt ondertussen nieuwe BFF’s om over jongens mee te praten, maar ziet zich genoodzaakt eerst een invasie van zakenlui af te slaan.

22:10
21 juni

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Big Time Schandaal: Nu BTR flinke concurrentie heeft van andere jongensgroepen, adviseert Gustavo de jongens uit de problemen te blijven om hun reputatie niet te schaden. Maar Lucy heeft net haar nieuwe single uitgebracht, waarin ze haar ex afschildert als een grote flapdrol.

De vraag is: op welke ex doelt ze? Carlos en Logan proberen goed te doen, maar komen in een kwaad daglicht te staan en moeten alles uit de kast halen om hun reputatie te herstellen.

James probeert ondertussen een wit voetje te halen en gaat een duet aan met een nietsvermoedende Britse popzangeres, maar ook zijn plan lijkt een averechts effect te hebben.

UITZENDING GEMIST

22:10
14 juni 2019

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Big Time kamperen: De jongens willen dolgraag gaan kamperen in de buitenlucht, maar Gustavo zegt steeds nee. Hij vindt het te gevaarlijk en is bang dat de jongens iets overkomt.

Als Jo een plek weet waardoor ze niet in de problemen komen bij Gustavo, zijn de jongens daar natuurlijk wel voor te vinden. Ze gaan kamperen op een ietwat vreemde plek en denken beter voorbereid te zijn dan de meiden.

Ze komen er al snel achter dat kamperen nog niet zo eenvoudig is. Ondertussen beleeft Katie haar eigen kampeertrip.

22:10
10 juni 2019

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Big Time merchandise: De jongens kunnen haast niet wachten tot hun nieuwe merchandise wordt gepresenteerd. Helaas vallen de producten nogal tegen en dus nemen de jongens, Gustavo en Kelly ’t roer in eigen handen.

Ze gaan hun eigen merchandise ontwikkelen en uitbrengen. Tijdens de presentatie van de producten aan ‘cowboy’ en winkelier Sam Selmart gaat een en ander mis en hebben ze Griffin na afloop heel wat uit de leggen! Als Griffin vervolgens een tweede kans krijgt, maar die zelf grondig verpest, lijkt het afgelopen met de carrière van BTR. Maar gelukkig zijn de jongens erg vindingrijk.

Daarnaast heeft Katie een appeltje te schillen met Bitters.

Kortingscodespot