×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
20 november

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Big Time videoclip: De jongens beloven iedereen een rol in hun nieuwe video..

22:10
21 november

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Welcome Back, Big Time: De jongens komen terug van hun concerttour en ontdekken dat ze helemaal niet meer zo populair zijn. Kendall wordt ook jaloers op Jo’s nieuwe ‘co-star’. Daarbij ontdekken de jongens dat ze al hun huiswerk dat ze gemist hebben op de tour, moeten inhalen tegen de volgende dag.

Maar ze krijgen die avond ook de kans om op te treden op het Rock-tober fest...

22:10
22 november

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Big Time Fans: De jongens krijgen bezoek van een onhandig meisje...

UITZENDING GEMIST

22:10
23 oktober 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Big Time poetsen bakken II: Het is weer tijd voor de jaarlijkse Dag der Poetsen, maar mam vindt het niet zo’n goed idee omdat de kinderen er altijd zo’n puinhoop van maken. Ze probeert een stokje voor de dag te steken, maar de kinderen dagen haar en alle andere volwassenen uit om het tegen hun op te nemen.

Wie gaat er winnen, de kinderen of de volwassenen?

22:10
17 oktober 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Big Time Schandaal: Nu BTR flinke concurrentie heeft van andere jongensgroepen, adviseert Gustavo de jongens uit de problemen te blijven om hun reputatie niet te schaden. Maar Lucy heeft net haar nieuwe single uitgebracht, waarin ze haar ex afschildert als een grote flapdrol.

De vraag is: op welke ex doelt ze? Carlos en Logan proberen goed te doen, maar komen in een kwaad daglicht te staan en moeten alles uit de kast halen om hun reputatie te herstellen.

James probeert ondertussen een wit voetje te halen en gaat een duet aan met een nietsvermoedende Britse popzangeres, maar ook zijn plan lijkt een averechts effect te hebben.

Kortingscodespot