CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:10
18 september

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Big Time Groen: De leerlingen krijgen van juf Collins de opdracht voor een project waarbij ze manieren moeten verzinnen om Palm Woods milieubewuster te laten zijn.

22:10
19 september

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Big Time Bruiloft : De jongens krijgen hoog bezoek uit Kerplankistan, van een koning en zijn dochter. Ze komen niet om handtekeningen vragen, de koning wil dat zijn dochter met een van de jongens trouwt.

James trapt uiteindelijk in de val en wordt opgesloten in een toren om daarna met de prinses te trouwen. De anderen moeten hem redden en zorgen dat alles goed komt.

Ondertussen bekommert Katie zich om Buddha Bob, die dreigt het land uitgezet te worden. Ze vindt het een goed idee als hij met haar moeder trouwt om uitzetting te voorkomen...

22:10
20 september

BIG TIME RUSH

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Big Time Wedstrijd: De jongens moeten een hele dag optrekken met 4 fans die een wedstrijd van het muziekblad Pop Tiger Magazine hebben gewonnen. Gustavo vindt het belangrijk dat de fans een fantastische dag hebben want dan komen ze volgende keer groter op de cover van het blad . Annie is van de redactie van Pop Tiger Magazine en loopt de hele dag achter iedereen aan om een goed stuk te schrijven.

UITZENDING GEMIST

23:15
26 augustus 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Big Time kamperen: De jongens willen dolgraag gaan kamperen in de buitenlucht, maar Gustavo zegt steeds nee. Hij vindt het te gevaarlijk en is bang dat de jongens iets overkomt.

Als Jo een plek weet waardoor ze niet in de problemen komen bij Gustavo, zijn de jongens daar natuurlijk wel voor te vinden. Ze gaan kamperen op een ietwat vreemde plek en denken beter voorbereid te zijn dan de meiden.

Ze komen er al snel achter dat kamperen nog niet zo eenvoudig is. Ondertussen beleeft Katie haar eigen kampeertrip.

22:10
24 augustus 2018

BIG TIME RUSH

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Big Time schoolfeest: De leerlingen at Palm Woods organiseren een schoolfeest en BTR heeft de perfecte locatie...

Kortingscodespot