lAxgztbYDbs

Film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:45
8 december 2017
2014
Tim Burton
Amy Adams,
Christoph Waltz,
Danny Huston,
Krysten Ritter,
Delaney Raye

BIG EYES

Biografie

Amerikaans biografisch drama: Margaret en Walter Keane hebben enorm veel succes met hun schilderijen van kinderen met spookachtig grote ogen. Hun schilderijen worden in de jaren vijftig als een van de eerste kunstwerken als massaproduct gemaakt. Na hun scheiding claimt marketeer Walter dat hij de werken gemaakt heeft, terwijl zijn vrouw hiervoor verantwoordelijk was. Beiden vechten hun rechten op de kunstwerken uit in een rechtszaak.

5:05
1 februari 2017
2014
Tim Burton
Amy Adams,
Christoph Waltz,
Danny Huston,
Krysten Ritter

BIG EYES

Film, Drama

Margaret en Walter Keane hebben enorm veel succes met hun schilderijen van kinderen met spookachtig grote ogen. Hun schilderijen worden in de jaren vijftig als een van de eerste kunstwerken als massaproduct gemaakt. Na hun scheiding claimde marketeer Walter dat hij de werken gemaakt had, terwijl zijn vrouw hiervoor verantwoordelijk was. Er kwam zelfs een rechtszaak waarin de twee elkaar aanvochten voor de rechten op de kunstwerken.

Kortingscodespot