×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
13 augustus 2019
Ewout Genemans

BERUCHTE GEVANGENISSEN: EWOUT IN DE CEL

Documentaire

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden.

El Chapo
In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze gevangenis nog altijd van buitenaf door het kartel wordt bestuurd.

Regels
Ewout eet met de gevangenen en slaapt met hen in een cel. Zo probeert hij te ontdekken hoe het is om in deze gevangenis te moeten leven en wie er nu echt de regels bepalen.

20:33
6 augustus 2019
Ewout Genemans

BERUCHTE GEVANGENISSEN: EWOUT IN DE CEL

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin Ewout Genemans zich in zes gevangenissen laat opsluiten.

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag spreken. In deze gevangenis zitten ook veel Nederlandssprekende Polen vast die altijd in ons land hebben gewerkt. Drugsgebruik is een groot probleem in de strafinrichting. De gevangenen proberen de verboden middelen op allerlei manieren binnen te smokkelen.

Kortingscodespot