×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
20 november

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Bulldog Buddies: Troy heeft zijn broertje DJ aangemeld voor het Bulldog Buddies programma in de hoop dat hij zijn kleine buddy wordt om te kunnen coachen. Helaas voor hem wordt DJ ingedeeld als kleine buddy van Bella.

12:20
21 november

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ik hou van je, Hunter Hayes!: Country ster Hunter Hayes geeft een concert en Bella laat haar team stikken om er stiekem naartoe te kunnen.
De jongens komen erachter en chanteren haar, Ondertussen probeert verslaggeefster Pepper een interview met hem te krijgen.

21:30
21 november

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Slechte date: Troy heeft een vriendinnetje: Charlotte. Alleen blijkt het een oude bekende van Bella te zijn, met wie ze een aantal hele nare ervaringen heeft. Ze probeert Troy te waarschuwen, maar hij wil niet luisteren.

UITZENDING GEMIST

21:30
13 november 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Bromantiek: Sawyer en Troy krijgen ruzie en vinden dat Bella moet kiezen welke van de twee ze het liefst in het team wil houden. Ze doet er alles aan om er voor te zorgen dat ze de ruzie weer bij leggen.

21:30
9 november 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Dat is mijn tri-five: Sophie en Pepper hebben een vervangster voor Bella gevonden en worden goede vriendinnen met haar. Bella is bang dat ze haar vriendinnen aan het verliezen is nu ze Nikki hebben gevonden.

Kortingscodespot