qFMO0_iuC08

Film: Cell 211

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:45
18 juli

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Wie heeft Tex Fest gesloopt?: Omdat de Bulldogs nieuwe trainingsmaterialen hebben gekregen heeft de school geen geld meer voor het jaarlijkse Tex Fest. De Bulldogs krijgen daar de schuld van.

21:30
18 juli

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Tex Fest: Tex Fest, een groot feest om te vieren hoe geweldig Texas is, komt er weer aan.
Iedereen doet aan iets mee. Troy en Newt aan het koor, Sawyer en Sophie aan een hete peper eetwedstrijd, en Bella en Pepper gaan een fimpje opnemen.

12:45
19 juli

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Glitter & Grind: Sawyer en Troy komen erachter dat cheerleaden ook heus wel een echte sport is, en Bella doet mee aan een schoonheidswedstrijd om een studiebeurs te bemachtigen.

UITZENDING GEMIST

18:25
9 juni 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Gasten en Chickies: Bella komt haar vijand van vroeger weer tegen en vindt hem nu stiekem heel erg leuk. Sophie houdt erg van vlees, maar heeft een zwak voor een klein kuikentje.

21:30
1 juni 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Zijlijn Quarterback: Bella raakt geblesseerd en kan een tijdje niet spelen. Ze is bang dat Troy haar positie in het team zal krijgen en doet er van alles aan om weer te mogen spelen.
Sophie wil niet samenwerken met Newt tijdens de scheikundeles.

Kortingscodespot