bG-ZxrG7htU

Film: The Magnificent Seven

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
22 mei

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Stank voor dank: Voor elke wedstrijd tegen de Stallions houden de Bulldogs een ritueel. 5 dagen lang niet douchen of wassen. Nu Bella lid is van het team, zal ze mee moeten doen. Helaas is het zo dat ze een date heeft met Kyle.

12:25
23 mei

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Trappen en weer opstaan: Bella en haar Bulldogs proberen voetballer Hunter over te halen om bij hun team kicker te worden. Dit lukt hen pas als ze inzien dat ze meer respect moeten hebben voor Hunters passie.

21:30
23 mei

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Tex Fest: Tex Fest, een groot feest om te vieren hoe geweldig Texas is, komt er weer aan.
Iedereen doet aan iets mee. Troy en Newt aan het koor, Sawyer en Sophie aan een hete peper eetwedstrijd, en Bella en Pepper gaan een fimpje opnemen.

UITZENDING GEMIST

21:30
16 mei 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Verboden voor meisjes: De belangrijkste wedstrijd van het seizoen, de playoffs staan voor de deur. Bella en het team zijn onaangenaam verrast als coach Mack Scully van de Red Devils, Bella van deelname probeert tegen te houden.

21:30
26 maart 2018
Brec Bassinger,
Coy Stewart,
Jackie Radinsky

BELLA EN DE BULLDOGS

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Amerikaanse sitcom over een cheerleader in Texas wiens leven een onverwachte wending neemt wanneer ze de nieuwe quarterback van haar schoolteam, de Bulldogs, wordt. | IMDb rating: 5.2/10. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Kortingscodespot