-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:00
13 juli

BELLA EN DE BULLDOGS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Het derde wiel

Newt verpest de lievelingsfilm van Troy en Sawyer. Bella blijkt het derde wiel aan de wagen bij een date met Zach.

9:00
14 juli

BELLA EN DE BULLDOGS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Bella Dawson aan de schandpaal

Bella vindt het moeilijk om te kiezen tussen Charlie en Zach. Pepper en Troy helpen Newt om een cadeautje te kopen voor zijn vriendinnetje.

9:00
15 juli

BELLA EN DE BULLDOGS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Onvervangbaar

Coach wordt ziek en het team houdt de invaller voor de gek. Het lijkt een rustig weekje te worden, tot ze erachter komen hoe sterk hun tegenstander is.

UITZENDING GEMIST

21:30
30 oktober 2019

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Verboden voor meisjes: De belangrijkste wedstrijd van het seizoen, de playoffs staan voor de deur. Bella en het team zijn onaangenaam verrast als coach Mack Scully van de Red Devils, Bella van deelname probeert tegen te houden.

21:30
16 oktober 2019

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tornado fobie: Peppers verjaardagsfeestje dreigt in het water te vallen, omdat het vriendengroepje vast zit op school wegens een tornado-alarm. Ze besluiten in de gymzaal een verrassingsfeestje te organiseren.