CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:20
19 september

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Het derde wiel: Newt verpest de lievelingsfilm van Troy en Sawyer. Bella blijkt het derde wiel aan de wagen bij een date met Zach.

21:30
19 september

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tornado fobie: Peppers verjaardagsfeestje dreigt in het water te vallen, omdat het vriendengroepje vast zit op school wegens een tornado-alarm. Ze besluiten in de gymzaal een verrassingsfeestje te organiseren.

12:20
20 september

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Bella in de spotlights: Het team is boos op Bella omdat alle aandacht altijd naar haar gaat. Sophie helpt Newt bij het bouwen van een robot.

UITZENDING GEMIST

21:30
14 augustus 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Stank voor dank: Voor elke wedstrijd tegen de Stallions houden de Bulldogs een ritueel. 5 dagen lang niet douchen of wassen. Nu Bella lid is van het team, zal ze mee moeten doen. Helaas is het zo dat ze een date heeft met Kyle.

21:30
13 augustus 2018

BELLA EN DE BULLDOGS

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Via via: Iemand vertelt stiekem de geheimen van de spelers uit de jongenskleedkamer. Het team verdenkt Bella hiervan, omdat ze nieuw – en het enige meisje is. Het is nu aan Bella om te bewijzen dat ze onschuldig is.

Kortingscodespot