-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:26
19 september

BEESTJES HOTEL

Serie, Jeugd

Vechten of vluchten / De zaak Wilberforce Wilberforce

Jade vecht tegen haar instinct om beestjes op te eten / De goedgelovigheid van Wilberforce maakt het voor Zwarte Tand gemakkelijk om hem uit te buiten.

22:47
19 september

BEESTJES HOTEL

Serie, Jeugd

Dazen-Thuiskom-wedstrijd / Held van het strand

Mo ontdekt de Dazen-Thuiskom-wedstrijd en is in haar nopjes - het lijkt ongelooflijk makkelijk. / Louie prikt per ongeluk een opblaasbare Flamingo lek en wordt de held van het strand.

2:43
20 september

BEESTJES HOTEL

Serie, Jeugd

Een ander beestje / Sterren zien

Wilberforce begint te vermoeden dat hij misschien wel geen insect is. / Een onverwoestbaar insect, Eddie, is het ideale stuntbeestje.

UITZENDING GEMIST

22:34
15 september 2020

BEESTJES HOTEL

Serie, Jeugd

De egoïstische gast / Spookstad

Pebbledash verhuist naar de plank en begint haar vrienden te becommanderen. / De stad is verlaten. Elke keer als Wilberforce wordt afgeleid, verdwijnt er weer een van zijn vrienden.

22:55
14 september 2020

BEESTJES HOTEL

Serie, Jeugd

Het zwoele geluid van een zijderups / Koken met luis

Mo besluit een straatmuzikant beroemd te maken, maar hij blijkt een privé detective te zijn. / Louie wint een kookwedstrijd maar chef-kok Fraser doet alsof het recept van Louie van hem is.