×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:00
19 augustus

BED & BREAKFAST

Realityreeks

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen.

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b&b verblijven. En in een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine.

UITZENDING GEMIST

19:05
15 augustus 2019

BED & BREAKFAST

Realityreeks

Aflevering 8 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen.

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot B&B. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. In de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengelo zorgen de B&B-eigenaars dat het hun gasten aan niks ontbreekt.

19:05
14 augustus 2019

BED & BREAKFAST

Realityreeks

Aflevering 7 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen.

De B&B-houders doorkruisen het midden van Nederland. Ze slapen in kleurrijke kamers in Utrecht, waar ze ook een koninklijk bezoek brengen aan Paleis Soestdijk. Vervolgens overnacht het gezelschap in Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. De aflevering wordt afgesloten in Gelderland, waar de B&B-houders de nacht doorbrengen in een, in de uiterwaarden gelegen, dorpje.

Kortingscodespot