UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

15:02
4 april 2018
Beau van Erven Dorens

BEAU FIVE DAYS INSIDE

Documentaire

Herhaling. Seizoen 1 - Aflevering 6 - Docureeks over geestelijk en lichamelijk gehandicapten:

De nachtmerrie van een ouder: een kind krijgt een kop hete thee over zich heen. Een van de eerste patiëntjes die Beau tegenkomt tijdens zijn verblijf in het brandwondencentrum, is dat overkomen.

Hier in Rotterdam zijn de gevolgen van huis-tuin-en keukenongevallen, branden, vuurwerk en auto-ongelukken dagelijkse kost. Met behulp van de modernste technieken proberen de zeer begaafde verpleegkundigen en artsen ervoor te zorgen dat de slachtoffers hun leven weer op kunnen pakken. Beau vertelde maandag over zijn programma in Pauw. Dat fragment is te zien op gids.tv/v5932/beau.

15:00
4 april 2018
Beau van Erven Dorens

BEAU FIVE DAYS INSIDE

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Docureeks over geestelijk en lichamelijk gehandicapten: De nachtmerrie van een ouder: een kind krijgt een kop hete thee over zich heen. Een van de eerste patiëntjes die Beau tegenkomt tijdens zijn verblijf in het brandwondencentrum, is dat overkomen. Hier in Rotterdam zijn de gevolgen van huis-tuin-en keukenongevallen, branden, vuurwerk en auto-ongelukken dagelijkse kost. Met behulp van de modernste technieken proberen de zeer begaafde verpleegkundigen en artsen ervoor te zorgen dat de slachtoffers hun leven weer op kunnen pakken.

Kortingscodespot