×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:05
25 februari
Josh Duhamel,
Dean Winters,
Aubrey Dollar,
Grapevine ,
Kal Penn

BATTLE CREEK

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse politieserie.

Sympathy for the Devil.

Het team van rechercheurs wordt opgeroepen voor een ontplofte auto. Wanneer ze aankomen, zit er niemand meer in de auto. Nochtans kon niemand de ontploffing hebben overleefd. Het blijkt de auto van Milt te zijn. Hij vraagt hulp aan de anderen om uit te zoeken wie de autobom heeft geïnstalleerd, maar hij wil dat alles tussen hen blijft. Hij heeft enkele geheimen om op te biechten.

UITZENDING GEMIST

23:20
19 februari 2019
Josh Duhamel,
Dean Winters,
Aubrey Dollar,
Grapevine ,
Kal Penn

BATTLE CREEK

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse politieserie.

Stockholm.

Enkele dagen voor zijn vrijlating ontsnapt bankovervaller Mitchell Ford uit de gevangenis. Milt vraagt aan Russ om hem te helpen opsporen. Wanneer Milt even uit de auto stapt om verder te zoeken langs de berm van de snelweg, loopt het fout. De voortvluchtige gevangene springt in de auto en ontvoert Russ.

23:10
18 februari 2019
Josh Duhamel,
Dean Winters,
Aubrey Dollar,
Grapevine ,
Kal Penn

BATTLE CREEK

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse politieserie (2015).

Gingerbread Man.

Font is ervan overtuigd dat hij Barclay Spades heeft gezien, een witteboordencrimineel die op de zwarte lijst staat van de FBI. Milt hecht er weinig geloof aan, want de zaak werd zes maanden geleden afgesloten toen bleek dat Spades zelfmoord had gepleegd. Russ denkt dat Font zoiets niet zou verzinnen en vraagt daarom aan Guciewicz om de zaak te heropenen. Hij en Font zoeken in Detroit de agent op die getuige was van de zelfmoordpoging van Spades.

Kortingscodespot