-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:45
29 september

BARNWOOD BUILDERS

Serie

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Good Neighbors

Mark en het team breken voor hun buren een onveilige vervallen schuur af en bouwen een replica van de blokhut waarin Abraham Lincoln opgroeide. En het team bezoekt een operahuis.

3:45
30 september

BARNWOOD BUILDERS

Serie

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Barnwood Cottage

Het team maakt van een opslagschuur een 19e-eeuwse blokhut die ze vervolgens naar Texas vervoeren. Mark krijgt les van een zilversmid en het team bezoekt een historisch bouwwerk.

3:45
1 oktober

BARNWOOD BUILDERS

Serie

Seizoen 8 - Aflevering 13 - The Finished Product

Mark bezoekt een aantal door hem voltooide projecten in Montana, Texas, South Carolina, West Virginia en North Carolina. En in Tennessee wacht hem een grote verrassing!

UITZENDING GEMIST

3:45
17 september 2020

BARNWOOD BUILDERS

Serie

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Barnwood Gold Mine

In Ohio ontmantelt het team een enorme schuur. Om alle balken veilig te kunnen demonteren, moet eerst het dak worden verwijderd. Later bezoekt Mark Bowe een prachtig houten huis.

3:45
14 september 2020

BARNWOOD BUILDERS

Serie

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Hillbilly Lemonade

Het team bedenkt een creatieve oplossing om van een eenvoudige blokhut iets moois te maken. Later bezoekt Mark een prachtige blokhut die gebouwd is van door hem geleverde balken.