zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:05
13 december

BACKSTAGE

Jeugd

Carly en Vanessa worden gedwongen om met een andere danspartner te dansen. Jax keurt de speciale behandeling die Miles in de muziekles krijgt af. Alya zet haar beroemde klasgenootje op haar plaats.

20:05
14 december

BACKSTAGE

Jeugd

Studentenvoorzitster Julie bereidt een spectaculaire eerstejaars orientatiemiddag voor. De spanning tussen Carly en Vanessa loopt op. Miles heeft een geheim voor zijn klasgenoten.

20:05
15 december

BACKSTAGE

Jeugd

Carly helpt Vanessa om indruk te maken op de Prima dansers terwijl Bianca Alya gebruikt om een lied voor haar te schrijven. Denzel wil indruk maken op zijn heldin.

UITZENDING GEMIST

20:05
6 december 2017

BACKSTAGE

Jeugd

In de nasleep van Austins pestgedrag, maakt Kit zich zorgen om Denzel. Alya zoekt steun bij Miles. Vanessa wil haar vriendschap met een afwezige Carly herstellen.

20:10
5 december 2017

BACKSTAGE

Jeugd

Verschil in creatief inzicht bedreigt de uitvoering van Denzel's videoclip. Sasha vraagt Vanessa om hulp bij een auditie. Carly's rol bij het waterincident komt ter sprake.

Kortingscodespot