-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:25
21 september

BABAR EN DE BELEVENISSEN VAN BADOU

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 31 van 52 - Het hart op de juiste plek - NTR

Terwijl ze de locatie van een geheim piratenkamp proberen te ontdekken, worden Badou en Rocco per ongeluk aangezien voor piraten en gerekruteerd om zich aan te sluiten bij de bemanning van Zwartslurf. Iedereen doet altijd aardig tegen Badou en Rocco beweert dat dat komt omdat hij de Prins is en daardoor wordt voorgetrokken. Badou beweert dat ze altijd aardig tegen hem doen omdat hij zèlf óók altijd aardig doet tegen iedereen. Rocco wil het tegendeel bewijzen en laat Badou zich verkleden als een piraat. Maar vervolgens worden ze door echte piraten aangezien als piraten en moeten ze gaan werken voor Zwartslurf. Zwartslurf en zijn maten zijn van plan de schatkamer van het Paleis te plunderen en Badou en Rocco moeten helpen. Het lukt ze niet om te ontsnappen, dus doen ze hun best om de indruk te wekken dat ze echte piraten zijn anders worden ze misschien ontmaskerd. Badou slaagt daar heel goed in, maar Rocco is een belabberde piraat. Uiteindelijk lukt het Badou toch om Babar te waarschuwen en worden de piraten ingerekend. Maar voordat Babar ze meeneemt, krijgt Badou nog het compliment dat hij een waardevol iemand is. Rocco begrijp er niks van. Nu wisten ze niét dat hij de Prins was en nòg vinden ze hem aardig. Ach ja, een vermomming kan verbergen wie je bent aan de buitenkant, maar niet wie je bent van binnen.

14:25
22 september

BABAR EN DE BELEVENISSEN VAN BADOU

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 32 van 52 - Wie is de baas? - NTR

Dame Rataxes, Celeste, Badou en Rhudi gaan picknicken. Ze gaan met de luchtballon. Rhudi en Badou maken ruzie over wie de baas is over wat. Vervolgens storten ze neer in de diepe jungle. Badou en Rhudi gaan hulp halen en blijven ondertussen kibbelen over wie waar de baas over is. Dan lopen ze Link en Slis ineens tegen het lijf. Beiden willen de twee jongens opeten, maar wie mag het doen? Link en Slis kibbelen vervolgens over wie de baas is over de jungle. Daar maakt Badou gelijk gebruik van door ze tegen elkaar op te zetten, waardoor ze elkáár aanvallen in plaats van hun. Nu kunnen ze gelukkig ontsnappen. En Badou leert dat bazig zijn niet altijd handig is, zeker niet als je probeert te overleven.

14:25
24 september

BABAR EN DE BELEVENISSEN VAN BADOU

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 33 van 52 - Een stoere streek - NTR

Rhudi raakt altijd in de problemen en zijn opa zegt vervolgens dat hij wel zou willen dat hij wat meer was als Badou, die nooit in de problemen raakt. Rhudi is daar zo door gekwetst dat hij besluit om Badou in de problemen te brengen, zodat zijn opa zoiets nooit meer zegt. Uiteraard heeft Badou dat snel door en gaat elke streek die Rhudi probeert mis. Uiteindelijk wil Badou een streek van Rhudi tegen hem gebruiken, maar uiteindelijk is het niet Rhudi die daarin trapt, maar Koning Babar. Nu zit Badou ineens wél in de problemen en zelfs zonder de hulp van Rhudi. Maar Rhudi vindt de streek zó goed, dat hij graag wil meedelen in de verantwoordelijkheid.

UITZENDING GEMIST

14:25
15 september 2020

BABAR EN DE BELEVENISSEN VAN BADOU

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 50 van 52 - Rhudi's superredders - NTR

De Reddertjes krijgen het druk als Rhudi besluit om zijn eigen, rivaliserende reddingsteam samen te stellen.

14:25
14 september 2020

BABAR EN DE BELEVENISSEN VAN BADOU

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 49 van 52 - Geurspeurkracht - NTR

Badou helpt Jake mee zoeken naar de Krachtfontein waarvan Jake denkt dat het hem net zo sterk zal maken als tien neushoorns.