-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:50
17 december 2019

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 3 - Aflevering 6 - De Avatar en de Vuurheer: Avatar Roku bezoekt Aang, om hem de geschiedenis van Vuurheer Sozin en hem te vertellen. Daardoor komt Aang te weten hoe de oorlog begon, en hoe hij hem kan beëindigen.

Roku en Sozin waren jeugdvrienden. Dan wordt Ruko tot Avatar gekozen en gaat in de leer.

Als hij twaalf jaar later terugkeert, is Sozin Vuurheer geworden. Hij wil, samen met Avatar Roku, de wereld laten delen in de welvaart van de Vuurnatie.

Dit betekent echter dat de andere drie naties bestuurd moeten worden door de Vuurnatie. Roku weigert.

Later ontdekt hij dat Sozin z’n plan toch ten uitvoer wil brengen en er volgt een gevecht dat de Avatar wint. Hij trekt zich terug op z’n eiland.

Daar barst op een gegeven moment de vulkaan uit, en de Avatar gebruikt al z’n krachten om de vulkaan te stoppen, echter zonder succes. De middelbare Sozin komt langs, maar helpt Roku niet.

Avatar Roku wordt bedolven onder de lava. Sozin vertelt dit verhaal tegelijkertijd aan z’n achterkleinzoon Zuko. (in een testament) Het blijkt dat Oom Iroh hem dit testament heeft gestuurd, om Zuko duidelijk te maken, dat zowel Sozin, als Avatar Roku z’n overgrootvaders zijn, en dat hij zich daarom zo verscheurd voelt.

Hij heeft echter ook de mogelijkheid de wereld weer in balans te brengen.

22:50
27 november 2019

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 12 - De Slangenpas: Terwijl de groep in verwarring de omgeving bekijkt om te bepalen welke kant ze op moeten gaan lijkt de Slangenpas de beste route te zijn.