-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
6 december

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 19 - De Goeroe: Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat op de Oostelijke luchttempel; Sokka is herenigd met zijn lang verloren vader; Prinses Azula heeft een duivels plan om het Aarderijk te onderwerpen; Iroh en Zuko beheren hun eigen theewinkel, helaas komt Katara voorbij en de problemen beginnen...

22:50
10 december

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Het Ontwaken: Aang ontwaakt op een schip van de Vuurnatie en daar vindt hij z’n vrienden weer. Die hebben dat schip gekaapt, en varen verder, zonder dat de schepen van de Vuurnatie ze lastig valt.

Die denken immers dat het een schip van hun eigen staat is. Het vriendenteam plant een inval in het Aarderijk, dat door de Vuurnatie bezet is.

Dat willen ze doen tijdens een zonsverduistering, waardoor de Vuurnatie kwetsbaar is. Ook denkt de hele wereld dat de Avatar dood is, dus hij zal als geheim wapen worden ingezet.

Aang denkt dat hij gefaald heeft in het beschermen van de wereld en wil in z’n eentje ten strijde trekken. Helaas is hij veel te zwak, en verdrinkt hij bijna in de woeste zee.

Dan krijgt hij een visioen van Avatar Roku en Prinses Yue, die hem vragen niet op te geven.

22:50
11 december

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 3 - Aflevering 2 - De Hoofdband: Aang en z'n vrienden zitten in een grot in de Vuurnatie. Ze besluiten Vuurnatie-kleding te stelen zodat ze zich kunnen vermommen.

Aang heeft helaas een schooluniform gepakt zodat hij naar school gestuurd wordt. Daar blijkt hij al gauw een vreemde eend in de bijt.

Maar de vuurkinderen vinden hem leuk, en Aang organiseert een geheim dansfeest voor ze zodat ze leren wat vrij zijn betekent. Ze worden ontdekt en moeten er vandoor.

Intussen vermoedt Zuko dat de Avatar nog leeft en schakelt een luguber type in die Aang moet vinden en doden...

UITZENDING GEMIST

22:50
27 november 2019

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 12 - De Slangenpas: Terwijl de groep in verwarring de omgeving bekijkt om te bepalen welke kant ze op moeten gaan lijkt de Slangenpas de beste route te zijn.

22:50
26 november 2019

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 11 - De Woestijn: Aang zoekt Appa terwijl Katara worstelt om iedereen bij elkaar te houden zodat ze in de uitgestrekte woestijn kunnen overleven. Ondertussen zoeken Oom en Zuko hulp van een oud geheim genootschap.