×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
19 augustus

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 11 - De Woestijn: Aang zoekt Appa terwijl Katara worstelt om iedereen bij elkaar te houden zodat ze in de uitgestrekte woestijn kunnen overleven. Ondertussen zoeken Oom en Zuko hulp van een oud geheim genootschap.

22:50
20 augustus

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 12 - De Slangenpas: Terwijl de groep in verwarring de omgeving bekijkt om te bepalen welke kant ze op moeten gaan lijkt de Slangenpas de beste route te zijn.

22:50
21 augustus

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 13 - De Boor: Aang ondekt een geheim super wapen van de Vuurnatie dat rechtstreeks naar Ba Sing Se onderweg is. Ze moeten het stoppen voordat het daar aankomt en de muur van de stad vernietigd die hen tegen een Vuurnatie invasie beschermt.

UITZENDING GEMIST

22:50
15 augustus 2019

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Bitter Hard Werken: Aang worstelt met een blok om het Aardsturen onder de knie te krijgen. Hij vraagt zich af of het niet lukt door hemzelf of door zijn leraar. Ondertussen komt Zuko in de knel...

22:50
14 augustus 2019

AVATAR: DE LEGENDE VAN AANG

Seizoen 2 - Aflevering 8 - De Jacht: Doordat ze door een mysterieuze machine worden beïnvloed en uitgeput raken hangen ze elkaar de keel uit.

Kortingscodespot