-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
6 december

AUCTION HUNTERS

Cold Hard Cash

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Cold Hard Cash: De veilingmeester maakt het het tweetal moeilijk tijdens de veiling van containers in Anchorage. Zal de inhoud van de enorme containers desondanks winst opleveren?

20:00
6 december

AUCTION HUNTERS

Choo-Choo, Cha-Ching

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Choo-Choo, Cha-Ching: Ton en Allen krijgen onverwacht een tweede kans op een stille veiling in Alaska, waar ze een pomplorrie en een Japans pistool van vóór WOI ontdekken. Wat brengen hun vondsten op?

16:05
7 december

AUCTION HUNTERS

Night of the Digging Dead

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Night of the Digging Dead: Op een veiling in Oxnard in California ontdekken Allen en Ton instrumenten van een begrafenisondernemer, een duikuitrusting en een haaienkooi. Kunnen ze winst maken op de spullen?

UITZENDING GEMIST

20:00
28 november 2019

AUCTION HUNTERS

Pucks for Bucks

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Pucks for Bucks: De mannen zitten opgescheept met een box die ze niet wilden, maar dan vinden ze instrumenten van een glasblazer, gesigneerde honkballen en een apparaat dat hockeypucks afschiet.

19:30
28 november 2019

AUCTION HUNTERS

The Unsinkable Ton

Seizoen 5 - Aflevering 15 - The Unsinkable Ton: De mannen verkopen rekwisieten uit de film Titanic, Ton staat oog in oog met een slang bij de verkoop van een slangengifset en Allen gaat een klomp ijs te lijf met een kettingzaag.