SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:20
22 augustus

ARE YOU THE ONE?

Seizoen 5 - Aflevering 5 - 505: Alicia verloochent haar vriendschap met Kam. Een leugendetectortest zet Tyler voor het hele huis voor het blok. Gianna houdt Hayden aan het lijntje, terwijl de vonk met Michael opnieuw overslaat.

11:05
22 augustus

ARE YOU THE ONE?

Seizoen 5 - Aflevering 6 - No Bro-Code: Aangeslagen door weer een niet-match probeert Alicia het bij de man van een ander. Door Tylers bekentenis twijfelt Shannon aan zijn bedoelingen. De beste vrienden van de mannen verbreken de brocode en onthullen een paar gênante geheimen.

10:20
23 augustus

ARE YOU THE ONE?

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Party Hard, Love Harder: Spanningen tussen driehoeksverhoudingen barsten uit op een Dominicaans carnavalfeest. Hayden en Carolina verdiepen hun relatie. Het huis worstelt met hoe ze met niet-matchstellen om moeten gaan.

UITZENDING GEMIST

11:05
17 augustus 2018

ARE YOU THE ONE?

Seizoen 4 - Aflevering 10 - 410: Het is alles of niets in de tiende en laatste match-up-ceremonie. De strategie van de groep wijst op bepaalde matches, maar Asaf twijfelt of hij z'n hart moet volgen of een teamspeler moet zijn.

10:20
17 augustus 2018

ARE YOU THE ONE?

Seizoen 4 - Aflevering 9 - 409: Oude conflicten bereiken het kookpunt en alles stort in wanneer een epische ruzie voor tranen zorgt. Er zijn nog twee match-ups te gaan en het huis probeert een strategie te bedenken om te winnen.

Kortingscodespot