-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:15
4 juni

ANGELINA BALLERINA

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 36 van 40 - Angelina, AJ en Kaasie K - EO

Angelina, Marco en Vicky willen een verjaardagsverrassingsfeestje organiseren voor AJ. En ze hebben ook een heel mooi cadeau voor hem gekocht.

13:20
5 juni

ANGELINA BALLERINA

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 38 van 40 - Angelina en de lachende dichter - EO

Angelina en haar vrienden moeten deze keer niet dansen op muziek, maar op een gedicht. Vicky heeft alleen wat problemen met haar gedeelte.

13:20
8 juni

ANGELINA BALLERINA

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 39 van 40 - Angelina en de drakendans - EO

Angelina en haar vrienden moeten een nieuwe dans bedenken die gebaseerd is op een mythisch wezen. Ze zijn het er alleen niet helemaal over eens welk wezen dat moet zijn.

UITZENDING GEMIST

13:20
29 mei 2020

ANGELINA BALLERINA

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 33 van 40 - Angelina en Polly's grote dag - EO

Angelina moet op Polly passen. Ze moet even weg en Alice neemt het over. Als Angelina terugkomt, gaat Alice weg. Polly lijkt nu Alice leuker te vinden dan Angelina.

13:25
26 mei 2020

ANGELINA BALLERINA

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 29 van 40 - Angelina en de mini-muizeling - EO

Angelina doet een pantomimeballet op school. Ze hebben nog iemand nodig voor de rol van Baby Muizeling, maar iedereen is te groot. Polly die eigenlijk langer wil zijn, krijgt de rol en komt erachter dat klein zijn zo zijn voordelen heeft.