×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:10
20 februari
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Sportreportage

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Reportagemagazine (2019) over historische sportgebeurtenissen.

Willem.

Een geheel uit archief opgebouwd portret van de op één na beste voetballer van Nederland, Willem van Hanegem. De focus ligt op zijn actieve voetbaljaren, dus van de jaren zestig tot 1983, het jaar van zijn afscheid. Willem van Hanegem was zeer geliefd. Als voetballer en daarbuiten, samen met Truus, de eerste voetbalvrouw. Maar Willem was ook bikkelhard, een treiteraar, kortom een onmogelijk mens. Onderliggende vraag is: waarom houden wij toch van die 'klootzak'?

UITZENDING GEMIST

16:20
4 februari 2019
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Sportreportage

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Reportagemagazine (2019) over historische sportgebeurtenissen.

Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven.

Jakarta, 20 oktober 1973. Rudi Lubbers bokst de wedstrijd van zijn leven tegen Muhammad Ali, de grootste bokser aller tijden. Lubbers verliest weliswaar op punten, maar gaat niet knock-out.

14:05
2 februari 2019
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Sportreportage

Seizoen 23 - Aflevering 3 - Reportagemagazine (2019) over historische sportgebeurtenissen.

Frans Derks: het broekje past nog.

In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal was hij tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijff een opvallende verschijning: Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. Volgens vriend en vijand een uitstekend arbiter. Populair bij voetballers en trainers. Maar door zijn lange haren, zijn korte broekjes, zijn ongezouten meningen en zijn eigengereide gedrag niet geliefd bij de bobo's van de KNVB. Dik in de tachtig is hij inmiddels, maar het broekje past nog en hij fluit nog steeds.

Kortingscodespot