×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
30 november
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Sportmagazine

Reportagemagazine over historische sportgebeurtenissen.

Aandacht voor het EK schaatsen voor vrouwen in 1985, waar de Nederlandse dames een opmerkelijke opleving lieten zien na de desastreus verlopen Winterspelen van Sarajevo in 1984.

23:00
2 december
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Sportmagazine

Reportagemagazine over historische sportgebeurtenissen

UITZENDING GEMIST

22:15
5 augustus 2018
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Geschiedkundig magazine

NPO 1 herhaalt vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van Langen.

In de uitzending: De winnende 800 meter race van Ellen van Langen op de Olympische Spelen van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegenstanders, publiek, pers, fotograaf Hans Heus, Sierd de Vos met zijn telefoontje naar huis.

Commentator Theo Reitsma leverde niet alleen op een legendarische manier commentaar, hij had de overwinning al een jaar eerder voorspeld. Atletiekgoud op de OS is het hoogst haalbare. De race als meisjesboek.

22:00
29 juli 2018
Tom Egbers

ANDERE TIJDEN SPORT

Sportmagazine

Aflevering 3 - Reportagemagazine over historische sportgebeurtenissen.

Het mysterie Foekje Dillema.

De Friese hardloopster Foekje Dillema vormde in 1949 een serieuze bedreiging voor de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de koningin van de Nederlandse baanatletiek, die op de Spelen van 1948 in Londen vier gouden medailles had gewonnen. Een nooit eerder opgehelderde kwestie voorkwam dat De Vliegende Huisvrouw van haar troon werd gestoten.

Kortingscodespot