×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:00
21 juli
Hans Goedkoop

ANDERE TIJDEN

Geschiedkundig magazine

Seizoen 21 - Aflevering 5 - Reportagemagazine over ontwikkelingen en gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, vaak naar aanleiding van de actualiteit.

De grote prijs van Zandvoort.

In 1979 neemt de gemeenteraad van Zandvoort een onbegrijpelijk besluit: het circuit moet dicht. Onder anderen oud-inwoners Pieter Waterdrinker en Jan Lammers halen herinneringen op.

UITZENDING GEMIST

21:20
10 juli 2019
Hans Goedkoop

ANDERE TIJDEN

Geschiedkundig magazine

Een speciale zomerse aflevering van Andere Tijden, met aandoenlijke, hilarische en herkenbare beelden van meer dan vijftig jaar Nederlands toerisme in Spanje.

Exotisch
In de tijd dat Spanje nog ver weg en exotisch was, liep de hele straat uit om te zwaaien als je met de volgepakte auto richting het zuiden reed.

Geen politiek
Ten tijde van Franco hield de vakantieganger zich even liever niet met politiek bezig, ouden van dagen zitten er voordelig in de winterzon en gelukkig kun je er gewoon friet van piet eten.

15:00
7 juli 2019
Hans Goedkoop

ANDERE TIJDEN

Geschiedkundig magazine

Herhaling. Andere Tijden gaat vanavond over de haat-liefdeverhouding van het dorp Zandvoort met het racecircuit daar.

Toeristen
Zandvoort in de jaren zestig en zeventig groeit en bloeit. Elk jaar weten meer toeristen en dagjesmensen de Noord-Hollandse badplaats te vinden.

Formule 1
Vanwege het strand, een nieuw casino en natuurlijk het circuit. De Formule 1 races trekken jaarlijks zo'n 70 duizend bezoekers.

Circuit
De rest vn het jaar zijn er races in andere klassen en wordt het circuit verhuurd. Maar in 1979 neemt de gemeenteraad een voor de meeste inwoners van Zandvoort onbegrijpelijk besluit: het circuit moet dicht.

Jan Lammers
Onder anderen oud-inwoners Pieter Waterdrinker en Jan Lammers halen herinneringen op.

Kortingscodespot