CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:45
26 december 2017
Luis Llosa
Jennifer Lopez,
Ice Cube,
Jon Voight

ANACONDA

Amerikaanse thriller uit 1997. Hoofdrollen: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Ice Cube, Jon Voight e.a. Regie: Luis Llosa Inhoud: Een filmcrew, onder leiding van antropoloog Steven Cale, vaart een rivier af om een mysterieuze stam te vinden voor een documentaire. Ze redden een vreemde man van een zinkende boot, die aanbiedt om hen te helpen met het zoeken.

Hij blijkt echter een slangenjager die op zoek is naar een legendarische anaconda

22:00
8 december 2017
1997
Luis Llosa
Jennifer Lopez,
Ice Cube,
Jon Voight,
Eric Stoltz,
Jonathan Hyde

ANACONDA

Thriller

Amerikaanse thriller: Een filmploeg trekt naar het Braziliaanse regenwoud in de hoop de legendarische Shirishama-indianen te vinden en een documentaire over hen te maken. Onderweg leren ze Paul Sarone kennen. Deze eenzaat, die al jaren op een verlaten boot in de jungle weet te overleven, wekt hun sympathie, ook al vertrouwen ze hem niet onvoorwaardelijk. Omdat Sarone beweert veel af te weten van Shirishama, volgen ze hem verder op de Amazone. Zijn echte motief is echter zijn zoektocht naar een dodelijke anaconda. Sarone is bereid alles en iedereen op te offeren om de reuzenslang te vinden.

Kortingscodespot