UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
25 juli 2017
2012
Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Jason Biggs,
Alyson Hannigan,
Chris Klein,
Thomas Ian Nicholas,
Tara Reid

AMERICAN REUNION

Komedie

Komedie: Zomer 1999. Vier jongens uit een klein stadje in Michigan halen de gekste toeren uit om voor het eerst van bil te kunnen gaan. Meer dan tien jaar later keren ze allemaal naar East Great Falls terug voor een middelbare schoolreünie. Tijdens dit ene, langverwachte weekend ontdekken ze wat er veranderd is, wie nog steeds zichzelf is en dat tijd en afstand geen afbreuk doen aan échte vriendschap.

20:30
18 juli 2017
2001
James B. Rogers
Jason Biggs,
Shannon Elizabeth,
Tara Reid,
Alyson Hannigan,
Eugene Levy

AMERICAN REUNION

Komedie

Komedie: Na hun eerste jaar aan de universiteit zijn de vier vrienden klaar voor een zomer vol plezier. Jim zet zijn seksuele zoektocht verder.

Deze keer heeft hij zijn pijlen gericht op Nadia, een vriendinnetje van vroeger. Kev en Vicky bevinden zich intussen in een moeilijke situatie.

Zij hebben een jaar geleden een punt achter hun relatie gezet, maar hoe moet het nu verder? Wanneer Heather voor haar studies naar Frankrijk trekt, krijgt Oz af te rekenen met de problemen van een langeafstandsrelatie.

Stifler heeft het gemunt op Finch, die zich toelegt op de oude hindoetradities.

Kortingscodespot