×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:00
4 augustus 2018
2007
Ridley Scott

AMERICAN GANGSTER

Thriller

Reinster Stoff, konkurrenzlos billig: Mit diesem Geschäftsmodell steigt Frank Lucas (Washington) zum Drogenbaron Nr. 1 im Big Apple auf. Mord und Totschlag helfen auch dabei. Der unbestechliche Detective Roberts (Russell Crowe) braucht Jahre, um Lucas zu fassen...
Eine faszinierende Mix-tur aus Krimi, Charakterstudie und elegant ausgestattetem Zeitporträt.

22:50
13 juli 2018
2007
Scott Ridley
Washington Denzel,
Russell Crowe,
Chiwetel Ejiofor,
RZA,
Josh Brolin

AMERICAN GANGSTER

Misdaaddrama

Amerikaans misdaaddrama: Harlem, 1968. Frank Lucas is de rechterhand van misdaadkopstuk Bumpy Johnson. Na de plotse dood van zijn baas en mentor is Frank vastberaden uit diens schaduw te treden. Hij besluit zich toe te leggen op de invoer van heroïne vanuit Bangkok en slaagt erin de drugs het land binnen te smokkelen via militaire transportvluchten. Vanaf dat ogenblik stroomt het geld bij hem binnen. Ondertussen stelt de integere politiedetective Richie Roberts een hecht team samen dat de groeiende drugshandel in New York moet aanpakken en zijn pijlen richt op de belangrijkste dealers van Noord-Amerika.

Kortingscodespot