a6JB2suJYHM

Film: Indiana Jones and The Last Crusade

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:00
19 februari

AMERICAN DAD!

Comedy

Francine vindt Stan minder aantrekkelijk als hij met speelgoedautootjes gaat racen. Roger wordt steward om komediestukjes op te voeren in het vliegtuig, maar hij wordt boos als een andere stewardess grappiger is.

10:25
19 februari

AMERICAN DAD!

Comedy

Klaus wordt in het gps-systeem van Stans auto geplaatst als Stan weigert een levensreddende operatie te betalen. Steve en z'n vrienden halen een grap uit met Rogers personage Frank en hij zint op wraak.

16:10
19 februari

AMERICAN DAD!

Comedy

Francine steelt van de CIA en doet alsof ze een sexy superschurk is om Stan aan te sporen verleidelijker te zijn. Roger misleidt Hayley en Steve waardoor ze Jay Leno opsluiten, zodat hij wraak op hem kan nemen.

UITZENDING GEMIST

1:05
15 februari 2018

AMERICAN DAD!

Comedy

De Smiths moeten Steve redden nadat hij is ontvoerd naar de Noordpool. De Kerstman gebruikt kinderen om edelstenen te delven die hij nodig heeft voor een eeuwenoud ritueel.

16:10
12 februari 2018

AMERICAN DAD!

Comedy

De familie Smith vergeet Vaderdag te vieren en om het goed te maken met Stan plannen ze alsnog de perfecte dag. Stan gebruikt een CIA-apparaat om hun geheugen te wissen zodat ze steeds perfecte dagen voor hem blijven organiseren.

Kortingscodespot