SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:25
22 augustus

AMERICAN DAD!

Seizoen 11 - Aflevering 17 - American Fung: American Dad wordt verkocht aan een Chinese zakenman. Stan laat Francine opnemen in een gesticht wanneer hij hun trouwdag vergeet.

14:50
22 augustus

AMERICAN DAD!

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Seizures Suit Stann: Stan liegt over z'n ongeluk terwijl hij sms'te achter het stuur. Hij krijgt epilepsiemedicijnen en krijgt last van de bijwerkingen. Ondertussen helpt Roger Steve om over z'n faalangst heen te komen.

2:15
23 augustus

AMERICAN DAD!

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Father's Daze: De familie Smith vergeet Vaderdag te vieren en om het goed te maken met Stan plannen ze alsnog de perfecte dag. Stan gebruikt een CIA-apparaat om hun geheugen te wissen zodat ze steeds perfecte dagen voor hem blijven organiseren.

UITZENDING GEMIST

1:30
19 augustus 2018

AMERICAN DAD!

Seizoen 11 - Aflevering 11 - A Tiny Affair: Als Steve vloekt tegen Francine, weigert ze voor hem te koken, waarna hij een bekende chefkok wordt en zelfs te gast is in een populaire ochtendshow. Intussen denkt Stan dat hij mensen onzichtbaar kan maken door met zijn vingers te knippen.

1:30
12 augustus 2018

AMERICAN DAD!

Seizoen 7 - Aflevering 13 - I Am the Walrus: Als Steve aast op Stans positie als hoofd van de familie, weigert Stan zomaar plaats te maken en bewijst hij dat hij nog steeds de leider is. Jeff en Hayley gaan ondertussen naar een huwelijkstherapeut.

Kortingscodespot