-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:58
24 september

AMERICAN DAD!

Amusement

Seizoen 14 - Aflevering 4 - Shell Game

Steve en Roger gaan samen vogelspotten. Ze zien een man een ei uit een vogelnest stelen en ontdekken het bestaan van de 'Orde van de Hand en het Nest', een geheim genootschap van eierdieven.

14:25
24 september

AMERICAN DAD!

Amusement

Seizoen 14 - Aflevering 5 - The Mural of the Story

Een geliefde muurschildering wordt beklad met graffiti en Stan leidt het restauratieproject,maar zijn poging mislukt en het resultaat is nog veel erger dan iedereen had verwacht. Hij probeert zijn reputatie te beschermen door Haley de schuld te geven

20:31
24 september

AMERICAN DAD!

Amusement

Seizoen 16 - Aflevering 14 - Ghost Dad

Stan worstelt met de dood van zijn vader. Ondertussen brengt een simpel kanotochtje enorme schade toe aan Hayley en Jeffs relatie.

UITZENDING GEMIST

2:00
20 september 2020

AMERICAN DAD!

Amusement

Seizoen 13 - Aflevering 18 - The Long Bomb

Stan en Hayley hebben moeite met communiceren en proberen samen een terroristische aanslag op het stadion van de Bazooka Sharks te voorkomen. Roger doet alsof hij voor een escortservice werkt.

2:03
19 september 2020

AMERICAN DAD!

Amusement

Seizoen 13 - Aflevering 16 - The Bitchin' Race

Het gezin doet mee aan de realityserie 'The Bitchin' Race'. Stan en Hayley dumpen de minder gemotiveerde Steve en Francine en eindigen in een Tunesisch strafkamp.