zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:05
14 december

AMERICAN DAD!

Comedy

Hayley begint aan een stage bij een lokale nieuwszender. Hier werkt ze voor een Nancy Grace-achtige journalist, die later Roger blijkt te zijn.

5:25
14 december

AMERICAN DAD!

Comedy

Hayley, die nog steeds treurt over de ontvoerde Jeff, ontmoet miljonair Matt Davies. Matt helpt haar door te gaan met haar leven, tot Steve en Snot ontdekken dat Jeff nog leeft en probeert een weg terug te vinden naar Hayley.

8:05
14 december

AMERICAN DAD!

Comedy

Francine wil nieuwslezer Greg helpen als hij en Terry uit elkaar gaan. Roger raakt geobsedeerd door een fictieve jongen uit een oude game genaamd Dream Phone.

UITZENDING GEMIST

19:25
10 december 2017

AMERICAN DAD!

Comedy

Stan heeft problemen met z'n werkcomputer en neemt Steve mee naar de CIA om het op te lossen. Steve, die 'geen CIA-materiaal is', wordt benaderd door de aartsrivalen van de CIA - de NSA - die hem overtuigen Stan te bespioneren.

18:55
10 december 2017

AMERICAN DAD!

Comedy

Als iedereen beweert dat de 18-jarige Hayley negatief is, vraagt ze zich af wat er in haar jeugd is gebeurd waardoor ze niet meer 'Happy Hayley' is. Ze gaat naar een hypnotherapeut, die eigenlijk een van Rogers alter ego's is.

Kortingscodespot