Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:00
21 mei

AMERICAN DAD!

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Naked to the Limit, One More Time: Roger doet alsof hij Jeffs denkbeeldige vriend is zodat hij vrijelijk in zijn blootje door het huis kan bewegen. Maar wanneer Jeff ontdekt dat Roger een alien is, stelt Stan een ultimatum: of Roger of Jeff moet onmiddellijk worden vermoord.

0:40
22 mei

AMERICAN DAD!

Seizoen 11 - Aflevering 1 - A Boy Named Michael: Roger trekt in bij Greg en Terry.

1:05
22 mei

AMERICAN DAD!

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Roger Passes The Bar: Roger moet z'n geliefde zolderbar verkopen aan een restaurantketen nadat hij een hartaanval heeft gehad en een sexy buurvrouw belooft Steve en z'n vrienden te ontmaagden in ruil voor huiswerk.

UITZENDING GEMIST

1:05
18 mei 2018

AMERICAN DAD!

Seizoen 9 - Aflevering 16 - The Boring Identity: Francine probeert Stan tot de ideale man te kneden nadat hij zijn geheugen is kwijtgeraakt door een val van een speelautomaat tijdens een CIA-operatie om de 'echte' Osama bin Laden te pakken (die kennelijk een restaurantje in Florida leidde).

14:50
16 mei 2018

AMERICAN DAD!

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Max Jets: Roger maakt bekend dat Max Jets, een personage van Roger dat de familie Smith graag met geld overlaadt, binnenkort uit de gevangenis komt. Maar dan wordt Max verliefd op Gina, een geldbeluste serveerster die een bedreiging vormt voor de erfenis.

Kortingscodespot