×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:45
19 augustus
Steve James

AMERICA TO ME

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een school in een buitenwijk van Chicago.

Luister naar het gedicht!.

Jada krijgt ruzie met een derdejaars over haar film, Tiara en de cheerleaders gaan voor goud en het poetryslam-team van Charles gaat een enorme uitdaging aan.

22:45
20 augustus
Steve James

AMERICA TO ME

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een school in een buitenwijk van Chicago.

Tsunami van privileges.

Jess Stovall probeert Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, te helpen, Kendale weert zich dapper in de play-offs en Gabe krijgt met een verrassende uitdaging te maken.

22:45
21 augustus
Steve James

AMERICA TO ME

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een school in een buitenwijk van Chicago.

Niemand kan je klein houden.

Chanti komt een schokkend feit over haar grootouders te weten, Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan en Caroline's stress eist een zware tol.

UITZENDING GEMIST

22:50
15 augustus 2019
Steve James

AMERICA TO ME

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een school in een buitenwijk van Chicago.

Huidskleur is niet iets om te lachen!.

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-team.

22:55
14 augustus 2019
Steve James

AMERICA TO ME

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een school in een buitenwijk van Chicago.

Niets doet meer pijn dan de worsteling.

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High School heeft een belangrijke wedstrijd en een rekening te vereffenen met een aartsrivaal.

Kortingscodespot