×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:37
3 januari 2019

ALI B: JE SUIS ALI

Komische show

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer dat hij vaker de islam moet prediken op tv.

Nederlanders zijn van mening dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. En boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden.

In deze voorstelling gaat Ali B de strijd aan met iedereen die wat van hem vindt en zien we eindelijk welke kant hij kiest.

20:00
13 januari 2018

ALI B: JE SUIS ALI

In 'Je Suis Ali', de vijfde cabaretvoorstelling van Ali B, maakt hij met talloze anekdotes inzichtelijk hoe lastig het is als er van alle kanten aan je wordt getrokken. Homo's vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op tv. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden. En zo zijn er allerlei groepen die precies weten wie Ali is en wat hij zou moeten doen. Wat zou Ali's antwoord zijn? deze theatervoorstelling gaat Ali de strijd aan met iedereen die wat van hem vindt en is te zien welke kant hij kiest.

Het NRC schreef over de voorstelling: "Dat hij in zijn opzet slaagt, maakt van Je suis Ali een ijzersterke voorstelling: geestig, lyrisch, geëngageerd. Opnieuw."

De Volkskrant was van mening: "Ali B. put inspiratie uit zijn geloof om mooie dingen te kunnen maken. Het is een betoog waarmee hij opnieuw mooi bruggenbouwerswerk verricht."

En De Telegraaf oordeelde: "En opnieuw bewijst hij dat het verhalen vertellen hem in de genen zit. Het publiek hangt aan zijn lippen."

Kortingscodespot