×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:15
25 maart

ALEX & CO.

Jeugdserie

Emma weet niet goed wat ze met Barto moet, totdat ze iets ontdekt. Rebecca en Sam blijken een goed team en groeien steeds dichter naar elkaar toe, tot ergernis van Linda. Alex is erg enthousiast met de repetities voor The Talent en werkt zijn vrienden daarmee op de zenuwen, totdat hij besluit iets goed te maken.

UITZENDING GEMIST

22:40
21 maart 2018

ALEX & CO.

Jeugdserie

Het komt hard aan bij de vrienden als Alex vertelt dat hij toch meegaat naar Amerika. Hij voelt zich schuldig over zijn besluit en Nicole lijdt er erg onder. Linda en haar handlangers gaan steeds verder om Emma bij Christian weg te houden. Sam maakt er maar het beste van met Rebecca. De toestand van Alex' moeder gaat ineens achteruit, maar dan krijgt alles ineens een andere wending.

20:40
21 maart 2018

ALEX & CO.

Jeugdserie

Linda is terug, en hoe; ze is veranderd in een vriendelijk, begripvol meisje. Diana vertelt de band van nu af aan wat ze moeten doen maar Alex is het hier niet mee eens.

Kortingscodespot