×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:00
27 mei

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Hard Road Home

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Hard Road Home: De Kilchers worden voortdurend op de proef gesteld door de elementen, de omstandigheden en elkaar. Ze werken samen als familie om hun boerderij in stand te houden.

0:30
28 mei

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Predators and Prey

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Predators and Prey: De aanwezigheid van beren en wolven herinnert de Kilchers eraan dat de mens niet altijd bovenaan de voedselketen staat. Ze vormen echter niet de enige bedreiging voor hun welzijn.

6:00
28 mei

ALASKA: THE LAST FRONTIER

A Very Kilcher Christmas

Seizoen 5 - Aflevering 12 - A Very Kilcher Christmas: De Kilchers worden voortdurend op de proef gesteld door de elementen, de omstandigheden en elkaar. Ze werken samen als familie om hun boerderij in stand te houden.

UITZENDING GEMIST

0:30
22 mei 2019

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Circle of Life

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Circle of Life: Op een afgelegen eiland trotseren Atz Lee en Eivin beren om op herten te jagen. Ondertussen proberen Charlotte en Otto op de boerderij de koe en haar kalf te redden.

0:30
21 mei 2019

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Call of the Wild

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Call of the Wild: Otto en Eivin hebben tijdens een eendenjacht nog even tijd als vader en zoon, voordat Eivin zelf vader wordt. De een-op-een tijd tussen Atz en Atz Lee is helaas minder gezellig.

Kortingscodespot