×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:30
21 augustus

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Bracing For Change

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Bracing For Change: De herfst brengt veranderingen op de homestead. De emoties lopen op als August vertrekt om te gaan studeren. Atz begint aan de bouw van zijn blokhut en Eivin heeft een verrassing.

0:30
22 augustus

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Winter Is Coming

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Winter Is Coming: Als in Zuid-Alaska de vorst intreedt, moeten de Kilchers aan de slag. Otto en Eivin gaan strandjutten bij Kachemak Bay en Charlotte en Jane komen oog in oog met een roofdier.

1:00
23 augustus

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Gold Rush

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Gold Rush: Otto helpt zijn herniachirurg bij het heropenen van diens goudmijn. Atz overwint oude angsten en overstijgt zichzelf om zijn nieuwe blokhut voor de vorst af te krijgen.

UITZENDING GEMIST

0:30
17 augustus 2019

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Chopper Rescue

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Chopper Rescue: De Kilchers laten een helikopter komen voor een belangrijke klus. Atz Lee werkt ondertussen alleen aan de blokhut omdat de spanningen tussen hem en Jane nog niet zijn opgelost.

0:30
16 augustus 2019

ALASKA: THE LAST FRONTIER

When Cows Attack

Seizoen 6 - Aflevering 10 - When Cows Attack: De Kilchers pakken grote klussen aan. De mannen gebruiken oud hout voor de blokhut van Shane, Eve heeft een nare ervaring en Atz Lee en Jane vinden sporen van een agressieve beer.

Kortingscodespot