×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:00
20 februari

ALASKA: THE LAST FRONTIER

The Double Hunt

Seizoen 7 - Aflevering 16 - The Double Hunt: Eve gaat voor het eerst in jaren op hertenjacht en komt meteen oog in oog met een bok. En Jane en Atz Sr. trekken eropuit voor een een-op-een-jacht op wapiti's.

0:20
21 februari

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Under The Knife

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Under The Knife: Na jaren van uitstel gaat Otto eindelijk onder het mes. Terwijl Charlotte de operatie afwacht, zorgt Jane voor de boerderij, waar ze voor het eerst alleen een koe helpt kalven.

6:00
21 februari

ALASKA: THE LAST FRONTIER

5000 Miles

Seizoen 7 - Aflevering 17 - 5000 Miles: Ondanks dat de Kilchers op de proef worden gesteld door de elementen, tegenslagen en elkaar, proberen ze samen de rijke traditie van het leven op de homestead in stand te houden.

UITZENDING GEMIST

0:30
20 februari 2019

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Killer Repairs

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Killer Repairs: Otto en Charlotte zijn druk bezig met het herstel van de mestschuur op de homestead, maar het werk vergt veel van Otto's lichaam. Zal zijn hernia door het zware werk verergeren?

0:30
19 februari 2019

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Stranded

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Stranded: Hoewel de Kilchers nauwelijks van de aardbeving zijn hersteld, moeten ze vaart maken met dringende projecten. Tijdens de eerste vistocht van het jaar verdwalen Eve en Jane op zee.

Kortingscodespot