×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:30
19 december

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Baby Kilcher Arrives

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Baby Kilcher Arrives: De Kilchers ronden snel nog enkele projecten af voor de komst van de winter en de baby. Terwijl Jane voor het eerst samen met Otto het vee opdrijft, belandt ze in het drijfzand.

6:00
19 december

ALASKA: THE LAST FRONTIER

New Beginnings

Seizoen 5 - Aflevering 14 - New Beginnings: De Kilchers worden voortdurend op de proef gesteld door de elementen, de omstandigheden en elkaar. Ze werken samen als familie om hun boerderij in stand te houden.

0:30
20 december

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Thanksgiving

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Thanksgiving: Na een jaar lang hard werken komen de Kilchers bijeen voor Thanksgiving. Alles wordt uit de kast getrokken voor het feestmaal met kalkoen, pompoentaart en Yule's brandnetelbrood.

UITZENDING GEMIST

0:30
15 december 2018

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Call of the Wild

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Call of the Wild: Otto en Eivin hebben tijdens een eendenjacht nog even tijd als vader en zoon, voordat Eivin zelf vader wordt. De een-op-een tijd tussen Atz en Atz Lee is helaas minder gezellig.

0:30
14 december 2018

ALASKA: THE LAST FRONTIER

Marital Maintenance

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Marital Maintenance: Met de winter in aantocht moeten de Kilchers zich haasten om hun zomerprojecten af te krijgen. Otto's huwelijksgeluk lijdt onder zijn grootschalige nieuwe klussen.

Kortingscodespot