-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:45
7 december

ALASKA MONSTERS

The Northern Giant

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Northern Giant: The team trekt net buiten Fairbanks diep de binnenlanden van Alaska in om meldingen van de 'Northern Giant', een enorm beerachtig wezen, te onderzoeken.

0:40
8 december

ALASKA MONSTERS

The Alaskan Tiger

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Alaskan Tiger: Het team is op het spoor van een enorme katachtige die bij de stad Paxson is gezien. Todd bouwt een val, terwijl Levi een manier bedenkt om de val draadloos te laten dichtklappen.

1:35
8 december

ALASKA MONSTERS

The Sasquatch of the South

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Sasquatch of the South: Het team onderzoekt in Zuid-Alaska waarnemingen van een zeer temperamentvolle Bigfoot. Todd en Rhett bouwen een enorme elektrisch bedienbare wigwam om het monster te vangen.

UITZENDING GEMIST

21:00
28 november 2019

ALASKA MONSTERS

Central Alaska's Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Central Alaska's Bigfoot: Een groep buitensportmannen gaat de uitdaging aan om in de Alaska Triangle op zoek te gaan naar bewijs van het bestaan van raadselachtige wezens die daar zouden leven.

22:50
2 november 2019

ALASKA MONSTERS

The Otterman

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Otterman: Het team onderzoekt de Otterman, een wezen dat van vorm zou kunnen veranderen. Todd gebruikt een vuurring als val, terwijl de rest van het team gebruik maakt van een moerasboot.