×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:05
19 juni

ALASKA MONSTERS

Central Alaska's Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Central Alaska's Bigfoot: Een groep buitensportmannen gaat de uitdaging aan om in de Alaska Triangle op zoek te gaan naar bewijs van het bestaan van raadselachtige wezens die daar zouden leven.

10:00
19 juni

ALASKA MONSTERS

The Saberwolf

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Saberwolf: Het team onderzoekt meldingen van een enorme wolf. Todd bouwt een reusachtige kooi om het dier in te vangen en Levi past lasertechnologie toe.

10:55
19 juni

ALASKA MONSTERS

The Otterman

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Otterman: Het team onderzoekt de Otterman, een wezen dat van vorm zou kunnen veranderen. Todd gebruikt een vuurring als val, terwijl de rest van het team gebruik maakt van een moerasboot.

UITZENDING GEMIST

21:00
5 juni 2019

ALASKA MONSTERS

The Sasquatch of the South

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Sasquatch of the South: Het team onderzoekt in Zuid-Alaska waarnemingen van een zeer temperamentvolle Bigfoot. Todd en Rhett bouwen een enorme elektrisch bedienbare wigwam om het monster te vangen.

21:00
4 juni 2019

ALASKA MONSTERS

The Alaskan Tiger

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Alaskan Tiger: Het team is op het spoor van een enorme katachtige die bij de stad Paxson is gezien. Todd bouwt een val, terwijl Levi een manier bedenkt om de val draadloos te laten dichtklappen.

Kortingscodespot