CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:00
22 september 2017
1980
David Zucker, Jim Abrahams, Jerry Zucker
Kareem Abdul-Jabbar,
Lloyd Bridges,
Peter Graves,
Julie Hagerty,
Robert Hays

AIRPLANE!

Komedie

Amerikaanse komedie: Taxichauffeur en ex-gevechtspiloot Ted Striker zit na een incident in de oorlog opgescheept met vliegangst. Toch gaat hij mee aan boord van een vliegtuig om zijn oude liefde, stewardess Elaine, voor zich terug te winnen. Wanneer de bemanning van het vliegtuig het slachtoffer wordt van een voedselvergiftiging, zijn alle ogen gericht op Ted. Hij is immers de enige die het vliegtuig veilig aan de grond kan zetten.

Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker - bekend van de 'Naked Gun'serie - hebben hun inspiratie gehaald uit de b-film 'Zero Hour!' (1957). Omdat deze film de ramp bloedserieus neemt, hebben de makers ervoor gekozen om juist serieuze acteurs die niet bekend staan om hun komische rollen in te huren. De film schijnt de meeste grappen ooit in een film te hebben. Er gaat geen minuut voorbij zonder een dijenkletser.

7:45
26 september 2015
1980
David Zucker, Jim Abrahams, Jerry Zucker
Kareem Abdul-Jabbar,
Lloyd Bridges,
Peter Graves,
Julie Hagerty,
Robert Hays

AIRPLANE!

Komedie

Taxichauffeur en ex-gevechtspiloot Ted Striker zit na een incident in de oorlog opgescheept met vliegangst. Toch gaat hij mee aan boord van een vliegtuig om zijn oude liefde, stewardess Elaine, voor zich terug te winnen. Wanneer de bemanning van het vliegtuig het slachtoffer wordt van een voedselvergiftiging, zijn alle ogen gericht op Ted. Hij is immers de enige die het vliegtuig veilig aan de grond kan zetten.

Kortingscodespot