UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:32
19 oktober 2017
Roger Banford
David Jason,
James McKenna,
David McKail,
Bruce Alexander,
Caroline Harker

A TOUCH OF FROST

Misdaadserie

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie: Mistaken identity (part 2): De jonge medewerker van het vermoorde koppel wordt gearresteerd, maar Frost gelooft niet dat de man een moordenaar is. De druk wordt nog groter wanneer de dochter van een plaatselijke trainer van racepaarden spoorloos verdwijnt. Frost denkt niet dat de zaak iets te maken heeft met de moorden, maar hij gaat toch op onderzoek in de gesloten wereld van de paardenraces. Ondertussen lijkt er ook een verband te bestaan tussen de recente moorden en een misdaad van 12 jaar geleden. Samen met psychologe Pam Hartley probeert Frost een profiel van de moordenaar op te stellen.

20:31
12 oktober 2017
David Jason,
James McKenna,
David McKail,
Bruce Alexander,
Caroline Harker

A TOUCH OF FROST

Misdaadserie

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarkloverij van Mullet door naar een congres te gaan.

Daar ontmoet hij psychologe Pam Hartley. Het klikt meteen tussen de twee en Frost laat zich prompt strikken... als spreker op een volgend congres. Kort daarna wordt in een lokaal waterreservoir een lijk gevonden. Eerst denkt Frost aan zelfmoord, maar later blijkt dat de man elders aan zijn einde is gekomen en dat het dus moord is.

Kortingscodespot