×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:55
12 maart 2018
Sihil Amar Aissa, Nienke de la Rive Box, Jurre Geluk

3 OP REIS MIDWEEK

Toeristisch magazine

Seizoen 3 - Aflevering 44 - Toeristisch magazine: Unexpected (5/5): Het zijn vaak de onverwachte dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachte. Waldemar Torenstra is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verrassen in Ethiopië. Hij sluit de week af op het Timkat Festival, één van de belangrijkste feesten van Ethiopië. We blikken terug op Maurice Lede die in Shanghai ineens een plek tegenkomt die heel vertrouwd aanvoelt. En op Dennis Storm die in Beiroet een onverwachte nacht tegemoet gaat.

19:55
8 maart 2018
Sihil Amar Aissa, Nienke de la Rive Box, Jurre Geluk

3 OP REIS MIDWEEK

Toeristisch magazine

Seizoen 3 - Aflevering 43 - Toeristisch magazine: Unexpected (4/5): Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar Torenstra is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verrassen in Ethiopië. Vandaag komt hij aan in de stad Gondar, het 'Camelot van Afrika', met zelfs nog een middeleeuws kasteel dat zo van Koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel had kunnen zijn.

Kortingscodespot