5jaI1XOB-bs

Film: Cinema Canvas: Black Swan

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:50
15 december
Filemon Wesselink, Gwen van Poorten, Maurice Lede

3 OP REIS MIDWEEK

Toeristisch magazine

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Toeristische reeks: Back to Nature: Emma Wortelboer is in de Schotse Highlands en probeert haar weg naar de bewoonde wereld terug te vinden. Na een lange en zware tocht komt ze uiteindelijk aan bij de meest afgelegen pub van Groot-Brittannië.

UITZENDING GEMIST

19:50
11 december 2017
Filemon Wesselink, Gwen van Poorten, Maurice Lede

3 OP REIS MIDWEEK

Toeristisch magazine

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Toeristische reeks: Noord-Europa (5/5): Deze hele week komen de beste thema's van het afgelopen jaar voorbij. Te beginnen met Noord-Europa: in Noorwegen pakt Gwen van Poorten de ferry om te gaan wildkamperen. Een nationale hobby van de Noren. Dit doet ze op een eilandje vlakbij Oslo. Hier gooit ze ook haar hengel uit. Want vissen doen de Noren ook graag. We blikken terug op Dennis Storm die in Zweden in een UFO boomhut slaapt, en op Floortje Dessing die in Letland een dag aan het strand doorbrengt.

19:50
8 december 2017
Filemon Wesselink, Gwen van Poorten, Maurice Lede

3 OP REIS MIDWEEK

Toeristisch magazine

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Toeristische reeks: Eilanden (5/5): Deze hele week staat in het teken van eilanden en daarom is Kaj van der Ree op één van de mooiste eilanden ter wereld: IJsland. Landbouw is de belangrijkste inkomstenbron van IJsland, en dus loopt Kaj een dagje mee op een echte IJslandse boerderij. We blikken terug op Geraldine Kemper die op Madagaskar in een waanzinnig natuurpark kampeert, en op Floortje Dessing die één van de meest afgelegen eilanden ter wereld bezoekt: Amsterdam Eiland.

Kortingscodespot