-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:50
25 oktober
Chris Zegers,
Jennifer Hoffman

3 OP REIS

Informatief, Reizen

Seizoen 14 - Aflevering 9 van 17 - Lausitzer Seenland & Rotterdam - BNNVARA

Chris maakt een lange roadtrip met een elektrische auto richting het oosten. Deze week verkent hij Lausitzer Seenland. Ooit één van de smerigste mijngebieden van Oost-Duitsland, maar nu het grootste, door mensen gemaakte, waterlandschap van Europa. Jennifer maakt een reis langs het westen van Nederland. Ze komt aan in Rotterdam, waar ze de stad van een heel andere kant leert kennen wanneer ze de daken van Rotterdam op gaat.

19:50
1 november
Maurice de Lede,
Jennifer Hoffman,
Nienke de la Rive Box,
Chris Zegers

3 OP REIS

Informatief, Reizen

Seizoen 14 - Aflevering 10 van 17 - Kiel - Sancerre & Moulins - BNNVARA

Nienke reist verder richting het noorden van Duitsland. Ze slaapt voor het eerst in de daktent van haar auto op het land van een boer en ze bereikt haar laatste Duitse stop: Kiel. Vanuit deze havenstad neemt Nienke de veerboot richting Denemarken. Maurice vervolgt zijn motortour op de Franse Route National 7 richting het zuiden, waar hij kennis maakt met de trotse wijn- en kaasmakers van Sancerre.

UITZENDING GEMIST

19:45
18 oktober 2020
Maurice de Lede,
Nienke de la Rive Box

3 OP REIS

Informatief, Reizen

Seizoen 14 - Aflevering 8 van 17 - Hamburg, Duitsland - Ardennen, België - BNNVARA

Nienke maakt een lange roadtrip richting het noorden. Ze komt aan in de Duitse havenstad Hamburg. Hoe ziet reizen door deze stad ten tijde van corona eruit, en hoe kun je dat het beste aanpakken? Maurice reist verder richting het zuiden. Hij steekt vanuit de Ardennen zijn tweede grens over: die naar Frankrijk. Hier begint hij aan de eerste etappe van een speciale route: de nostalgische Route Nationale 7.

19:45
11 oktober 2020
Maurice de Lede,
Jennifer Hoffman

3 OP REIS

Informatief, Reizen

Seizoen 14 - Aflevering 7 van 17 - Leiden & Westvoorne - Maastricht & Ardennen, België - BNNVARA

Maurice maakt een lange roadtrip per motor richting het zuiden. Na een stop in Maastricht steekt hij voor het eerst sinds lange tijd weer een grens over: die met België. Hier ruilt hij in de Ardennen zijn motor in voor een packraft. Jennifer reist richting het westen. Ze komt aan in Leiden waar ze door de grachten supt met de Plastic Soup Surfer. Daarna reist ze verder naar Westvoorne voor een bijzondere ontmoeting met zeehondenwachter Ad.