×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:45
24 februari
Nienke de la Rive Box, Evi Hanssen, Geraldine Kemper

3 OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 12 - Aflevering 23 - Avontuurlijk reismagazine.

Engeland - Sicilië.

Chris begint aan een roadtrip door het zuiden van Engeland. Hij start in de Cotswolds, een prachtig gebied op tweeënhalf uur rijden van Londen. Dit is de Britse countryside op haar best, waar de tradities van de high society nog springlevend zijn. Chris gaat langs bij een familie die nog steeds in een kasteel woont, rijdt rond in een klassieke auto uit de jaren 30, en bezoekt een country fair. Nienke eindigt haar reis in Sicilië. Ze heeft geluk, want de Sicilianen vieren Ferragosto, van oorsprong een oogstfeest. Nienke wordt door een familie op het platteland uitgenodigd mee te lunchen, en bezoekt paardenraces waarbij ridders een middeleeuws spel naspelen.

19:25
25 februari

3 OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Reismagazine.

Sarajevo - Trans-Mongolië Express.

Geraldine begint aan haar roadtrip door het westelijke deel van de Balkan. Ze is in de hoofdstad van Bosnië-Herzegovina: Sarajevo. Deze prachtige stad is het culturele hart van de Balkan, die zich na de oorlog heeft ontwikkeld tot een bruisende metropool die veel te bieden heeft. Maurice maakt een laatste stop in China, hij bezoekt het kunstdistrict van Peking. Daarna gaat hij richting het station, waar hij op de Trans Mongolië Express stapt. Na een reis van 30 uur komt hij aan in de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar.

19:20
26 februari

3 OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Reismagazine.

Basilicata - Edmonton.

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land, en hij rijdt door het binnenland richting het hoogtepunt van de streek: de rotsstad Matera. Evi begint aan haar reis door Canada. Ze volgt een klein deel van de toeristische route The Great Trail, die loopt van het oosten naar het westen van het land. Ze is in de provincie Alberta, in de stad Edmonton én ze spot wildlife in het Elk Island Park.

UITZENDING GEMIST

19:25
19 februari 2019

3 OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Reismagazine.

Brno - Aasiaat.

Evi is in Tsjechië en ontdekt de verassende studentenstad Brno. De stad heeft zich de laatste twintig jaar ontzettend ontwikkeld en heeft een rijke theatercultuur. Brno is ook de hoofdstad van de wijnstreek Zuid-Moravie, dus Evi maakt ook nog een uitstapje naar 'Tsjechisch Toscane'. Nienke is in Groenland en neemt de ferry vanuit de hoofdstad Nuuk. Ze stapt uit boven de poolcirkel. Ze bezoekt hier het zeer afgelegen vissersdorp Kirtsuasutt, waar maar zestig mensen wonen, die nog geheel afhankelijk zijn van de jacht.

19:25
18 februari 2019

3 OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Reismagazine.

Caye Caulker - Nuuk.

Geraldine is in het tropische Belize en bezoekt het Caribische eilandje Caye Caulker. Nienke vervolgt haar reis door Groenland. Ze is in de hoofdstad Nuuk.

Kortingscodespot