u7__TG7swg0

Film: Shrek Forever After

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

RTL 7 Vandaag

woensdag
18 oktober
 • 20:29
  IMDB * 5.5 - Actiefilm, Amerikaanse actiefilm: Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.
 • 22:34
  IMDB * 6.2 - Avonturenfilm, Britse avonturenfilm: Engeland, 1215. King John is gedwongen de Magna Carta te ondertekenen, een document dat de macht van koning drastisch inperkt. Woedend over deze vernedering trommelt de meedogenloze koning een leger van bloeddorstige huurlingen op, met als doel een ware terreurcampagne te voeren tegen zijn politieke tegenstanders en zijn macht te herstellen. Maar hij had niet gerekend op Baron Albany en zijn mannen, waaronder een Tempelier, die vastbesloten zijn kasteel Rochester te...
 • 1:07
  Homeshoppingprogramma: Homeshopping
 • 2:01
  Homeshoppingprogramma: Homeshopping
 • 5:00
  Homeshoppingprogramma, Homeshopping: Homeshopping
 • 5:45
  Homeshoppingprogramma, Homeshopping: Homeshopping

RTL 7 Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: RTL 7 gemist.
Kortingscodespot