-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

National Geographic Vandaag

woensdag
16 oktober
 • 0:00
  Seizoen 15 Aflevering 1 Deadly Silence: Als een Learjet op weg van Orlando naar Dallas op een niet gepland traject terechtkomt, is het duidelijk dat er iets vreselijk is misgegaan.
 • 2:00
  Seizoen 2 Aflevering 5 Chapter Five: Picasso stelt alles in het werk om Francoise Gilot over te halen om bij hem in te trekken. Intussen lukt het de jonge Pablo maar niet om het genie van Matisse te...
 • 3:00
  Seizoen 4 Aflevering 7 Miami Vices: Het moderne Miami is vooral gebouwd met geld uit de cocaïnesector. Al ruim 40 jaar lang speelt de stad een cruciale rol in de smokkel van drugs van Latijns Amerika...
 • 3:55
  Seizoen 4 Aflevering 8 Philly Dope: In Kensington in Noord Philadelphia is het levensgevaarlijk. Heroïne, crack en PCP zijn alom verkrijgbaar. Leegstaande huizen en fabrieken dienen als slaapplaats,...
 • 4:30
  Seizoen 11 Aflevering 2 Fire In The Hold: In 1996 kwam een verouderde DC 9 in de moerassen van de Everglades terecht, in Florida. Er vielen 110 dodelijke slachtoffers. Wat was er gebeurd?
 • 5:15
  Seizoen 7 Aflevering 10 Aflevering 10: In deze aflevering: de wetenschap achter fiasco's met een donut rijden op een quad, dobberen op een wildwaterbaan en fitnessen met een medicijnbal.
 • 5:30
  Seizoen 3 Aflevering 15 Science of Stupid, 15: De show die wetenschap combineert met de meest spectaculaire en pijnlijke video’s van gebruikers is terug voor een derde seizoen.

National Geographic Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: National Geographic gemist.