-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

National Geographic Vandaag

dinsdag
25 februari
 • 1:30
  Storage Wars - Canada, Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.
 • 2:00
  Storage Wars Canada, Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.
 • 2:25
  Storage Wars Canada, Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.
 • 2:50
  The Weapon Hunter, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Zwaardvechter Paul Shull gaat op zoek naar de meest spectaculaire oude wapens in The Weapon Hunter. Hij wordt geholpen door een groep excentrieke historici, slagveld...
 • 3:40
  The Weapon Hunter, Paul Shull heeft een missie om de zwaarste wapens uit de oorlogsgeschiedenis te vinden. In The Weapon Hunter wordt hij geholpen door een groepje excentrieke experts.
 • 4:25
  Air Crash Investigation, Flight: Asiana Airlines Flight 214 Boeing 777 July 6th, 2013 Asiana Airlines Flight 214 slams into a seawall at San Francisco International Airport and investigators suspect a startling mistake may...
 • 5:10
  Science of Stupid, The Science of Stupid is een programma dat wetenschap combineert met de mafste, spectaculairste en pijnlijkste filmpjes. Hoe pijnig je jezelf het best in het zwembad, met ATV's en op hellingen?
 • 5:35
  Science of Stupid, In deze aflevering ontdekken we hoe lastig het is om je kajak te water te laten, hoe gevaarlijk het is om van een brug te zwaaien en hoe riskant het is om van een mini trampoline te springen.

National Geographic Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: National Geographic gemist.