×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

National Geographic Vandaag

zaterdag
25 mei
 • 2:00
  Seizoen 1 Aflevering 9 Lady Diana vs Elizabeth II: Het huwelijk van prins Charles en lady Diana Spencer begint als een sprookje en eindigt in een bittere strijd tussen twee werelden en tussen twee...
 • 2:45
  Seizoen 12 Aflevering 6 Into The Eye of The Storm: Vlucht: NOAA 42 Lockheed P 3 Orion. Een team orkaanjagers is in nood doordat de motor in brand is gevlogen toen ze orkaan Hugo in vlogen. Ze weten er...
 • 3:30
  Seizoen 5 Aflevering 7 Dallas Dope Cowboys: Kopers zijn zó gebrand op het kwaliteitsproduct van het kartel dat ze naar Dallas afreizen, waar ze de dealers gouden bergen te beloven.
 • 4:15
  Seizoen 6 Aflevering 2 Saudi Whisky Run: Door zijn handel in sterke drank leefde Gordon Malloch als een prins in Saoedi Arabië, totdat hij werd veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf.
 • 5:00
  Seizoen 4 Aflevering 7 Paranormal: Of je nu in het bovennatuurlijke gelooft of niet, je moet toegeven dat er dingen bestaan waar geen rationele uitleg voor is.
 • 5:20
  Seizoen 3 Aflevering 17 Compassion: Kan je brein empathie opwekken? Met spelletjes en experimenten bekijken we de redenen achter je onbaatzuchtige en zelfzuchtige daden. Ben je ondeugend of juist...
 • 5:40
  Seizoen 2 Aflevering 17 17: Hoe flexibel zou Beckham echt zijn? En als een 3 jarige van de glijbaan in de speeltuin kan, waarom kunnen volwassenen het dan niet?

National Geographic Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: National Geographic gemist.
Kortingscodespot