h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

NET 5 Vandaag

maandag
16 juli
 • 19:30
  Culinair spel, Seizoen 5 Aflevering 275 Australische kookwedstrijd. Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt...
 • 20:30
  IMDB * 6.9 - Romantisch drama, Amerikaans romantisch drama: Zomer 1963. De familie Houseman heeft een bungalow gehuurd in een chique vakantieclub in de bergen. Voor vader, een arts, is het de eerste vakantie in lange tijd en dus de ideale gelegenheid om te relaxen met zijn vrouw en dochters Lisa en Baby. De brave en naïeve Baby ontdekt al snel dat er in de late uurtjes, na de georganiseerde activiteiten, flink plezier wordt gemaakt door de animatoren van de club. Ze is gefascineerd door de zeer aparte en vooral sensuele...
 • 22:35
  IMDB * 6.5 - Actiethriller, Amerikaanse actiefilm: De filosoferende vechtjas Dalton werkt als buitenwipper in een kleine bar. Zijn opdracht bestaat erin herrieschoppers en ongure figuren de toegang te weigeren, desnoods met geweld. Wanneer Dalton het aan de stok krijgt met crimineel Brad Wesley, breekt de hel los.
 • 0:55
  Magazine, Astrologisch magazine
 • 4:55
  Nieuwsuitzending, Aflevering 197 Nieuwsmagazine. Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

NET 5 Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: NET 5 gemist.
Kortingscodespot