pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Premiere Vandaag

maandag
23 juli
 • 4:35
  Gisteren - Drama , Leef mee met het ultieme underdog verhaal van wannabe rapper Patricia Dombrowski alias Patti Cake$. In de deprimerende buitenwijken van New Jersey probeert ze door te breken en succes te vinden als muzikant.
 • 6:30
  Avontuur , Een mislukte zakenman stuit op 's werelds grootste goudader in Indonesi?. Maar terwijl deze Kenny Wells zich wentelt in vrouwen en feestjes, verandert zijn succesverhaal in een enorm schandaal.
 • 8:25
  Avontuur , Spannend waargebeurd drama over de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett die keer op keer terugkeert naar de jungle omdat zijn unieke vondsten hem maar niet loslaten.
 • 10:40
  Actie , Een prinses uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.
 • 12:25
  Actie , Selene probeert wanhopig de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Lycans en de vampiers te stoppen, zelfs als ze daarvoor het ultieme offer moet brengen.
 • 13:55
  Actie , De levens van vijf doodgewone tieners veranderen abrupt als ze een mysterieuze energiebron vinden die ze unieke krachten geeft.
 • 15:55
  Animatie , Het elfjarige weesmeisje F?licie droomt ervan om prima ballerina te worden in het negentiende eeuwse Parijs. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en samen beproeven ze hun geluk.
 • 17:20
  Tragikomedie , De mensenschuwe en neurotische Wilson ontdekt dat hij een tienerdochter heeft en besluit deze kans op "echt geluk" te grijpen. Maar zitten zijn getroebleerde dochter en bittere ex wel op hem te wachten?
 • 18:50
  Tragikomedie , Puberen is al een ramp, laat staan dat je beste vriendin voor je broer valt en zich bij het groepje populaire mensen aansluit. Nadine is opeens moederziel alleen. Totdat een onverwachte vriendschap zorgt voor een beetje hoop.
 • 20:30
  Actie , In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat...
 • 22:50
  Science fiction , In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Care Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van...
 • 1:05
  Actie , n de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een...
 • 3:00
  Fantasy , De jonge halfgod Percy vervolgt zijn epische reis. Om hun wereld te redden, moet hij samen met zijn vrienden het magische Gulden Vlies vinden. Ze maken een gevaarlijke tocht door de onbekende wateren van 'De zee van monsters' en binden de strijd aan met angstaanjagende wezens, een zombieleger en het ultieme kwaad.
 • 4:50
  Thriller , Onze wereld is niet de enige; er zijn meerdere realiteiten en ze worden bij elkaar gehouden door een enorme Dark Tower. Maar niet iedereen is fan. De Man in Black is vastbesloten de toren omver te werpen en alleen de Gunslinger kan hem tegenhouden.

Film1 Premiere Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Premiere gemist.
Kortingscodespot