×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Premiere Vandaag

dinsdag
20 november
 • 15:55
  Animatie , Tijdens zijn zoektocht naar zijn vader ontdekt Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot.
 • 17:25
  Familie , Nederlandse familiefilm waarin Max Slim, de jongste uit een uitvindersgezin, zijn geniale ouders en zus moet redden van een jaloers collega uitvinder.
 • 18:40
  IMDB * 7.7 - Musical, 'The Greatest Showman' is een Amerikaanse biografische musicalfilm uit 2017. De film vertelt het verhaal over het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Met veel ambitie en doorzettingsvermogen zou hij Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten. De grootste show die wereldberoemd werd. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/the greatest showman
 • 20:30
  Biografie , Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen ??n van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de nazi's West Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien...
 • 22:35
  Thriller , Een gewonde Noordelijke soldaat zorgt voor flink wat reuring op een Confederate meisjesschool. Niet alleen vanwege zijn overtuigingen maar ook omdat de aanwezigheid van de knappe man vooral de oudere meisjes het hoofd op hol brengt.
 • 0:10
  Drama , Nadat hun enige zoon aan het front omkomt, starten Otto en Anna Quangel een bijzonder verzet tegen het nazi regime: ze laten door heel Berlijn ansichtkaarten achter met kritiek op Hitler. Maar al snel komt een Gestapo inspecteur ze op het spoor.
 • 1:55
  Drama , Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris.
 • 4:05
  Drama , Begin jaren negentig. Het aidsvirus heeft al tien jaar lang talloze levens ge?ist en de activisten groep Act Up vecht tegen onverschilligheid en de farmaceutische industrie die medicijnen moeilijk verkrijgbaar maakt.

Film1 Premiere Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Premiere gemist.
Kortingscodespot