a6JB2suJYHM

Film: Indiana Jones and The Last Crusade

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Premiere Vandaag

maandag
19 februari
 • 8:05
  IMDB * 5.3 - Actie, Comedy, Film, Wanneer bovennatuurlijke verschijningen in Manhattan fors toenemen, besluiten vier geniale en stoere vrouwen Erin, Abby, Jillian en Patty als Ghostbusters de dreigingen te neutraliseren. Maar des te meer paranormale entiteiten ze tegenkomen, des te heftiger de situatie wordt. Gelukkig is hun simpele maar charmante assistent Kevin er ook nog.
 • 10:00
  IMDB * 5.9 - Actie, Comedy, Film, Een doodnormaal stel uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones. Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. Jones geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.
 • 11:45
  IMDB * 6.2 - Comedy, Film, Tijdens de feestdagen gaat Ned, een overbezorgde maar liefhebbende vader, op bezoek bij zijn dochter Stephanie op de universiteit. Hier ontmoet hij zijn grootste nachtmerrie: Stephanies nieuwe vriend Laird, een goedgezinde maar sociaal onhandige miljonair uit Silicon Valley. De strenge en preutse Ned vindt de uitgesproken Laird totaal geen match voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit loopt volledig uit de hand en Neds paniekaanvallen nemen toe als hij zich steeds minder thuis voelt in de...
 • 13:35
  IMDB * 7 - Actie, Film, Drama, Een immens ruimteschip is onderweg naar een ver weg gelegen planeet. Aan boord zijn duizenden passagiers die kunstmatig in slaap worden gehouden voor de reis van honderd jaar. Wanneer een foutje in de boordcomputer Jim en Aurora per ongeluk negentig jaar te vroeg wekt, zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Ze ontwikkelen een routine en vallen al snel voor elkaar. Maar terwijl de vonken in het rond vliegen lijken er nog meer problemen met het schip te ontstaan.
 • 15:35
  IMDB * 5.5 - Film, Wanneer de kwade tovenaar Gargamel hun dorp aanvalt, ontsnappen de Smurfen via een magische doorgang, die eens per blauwe maan geopend is. Ze komen terecht in een vreemde, nieuwe wereld genaamd New York, die in niets lijkt op wat ze kennen. Ze zitten vast in Manhattan en om weer thuis te komen, moeten Grote Smurf en de anderen een echte blauwe maan zien te 'smurfen' voordat Gargamel ze vindt.
 • 17:15
  Film, Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid.
 • 18:45
  IMDB * 8 - Comedy, Film, Dublin in het begin van de jaren tachtig. De tijd van de popmuziek en de eerste videoclips. De ouders van de gevoelige tiener Conor Lawlor besluiten geld te besparen door hem over te plaatsen naar een openbare school waar het er niet zo zachtaardig aan toegaat. Om indruk te maken op het mysterieuze meisje van zijn dromen besluit Conor een band te beginnen zodat hij een clip met haar kan opnemen. Hij laat zich bijspijkeren door zijn oudere broer en gaat op zoek naar muzikanten. Conor schrijft...
 • 20:30
  Actie, Film, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.
 • 22:45
  IMDB * 7.4 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan. Terwijl hulpverleners de overlevenden bijstaan, start het ijzersterke team van special agent Richard Deslauriers politiecommissaris Ed Davis en sergeant Jeffrey Pugliese een bloedstollende klopjacht op de terroristen.
 • 1:00
  IMDB * 7.1 - Actie, Film, Journaliste Rachel gaat op onderzoek uit wanneer haar nichtje op gruwelijke wijze is overleden na het zien van een mysterieuze videoband. Iedereen die kijkt, ontvangt een telefoontje en krijgt te horen dat hij nog zeven dagen te leven heeft. Ook Rachel bekijkt de beelden en is zo slordig de band te laten slingeren waardoor haar zoontje hem vindt en ook afspeelt. Er volgt een huiveringwekkende race tegen de klok om er binnen een week achter te komen wie of wat de slachtoffers maakt.
 • 2:55
  IMDB * 5.4 - Actie, Film, Een half jaar na de angstaanjagende gebeurtenissen die Rachel en haar zoon Aidan ondergingen, zijn ze verhuisd. In de archieven van de plaatselijke krant ontdekt Rachel een zelfmoordzaak die ze al snel in verband brengt met de mysterieuze videotape waarmee de geest van Samara Morgan dood en verderf zaait. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis, bewusteloos, koud en vol met blauwe plekken. Rachel weet dat dit het werk is van Samara, maar dokter Emma Temple denkt daar anders over. Er zit voor...
 • 4:45
  IMDB * 4.5 - Actie, Film, Julia's vriendje Holt is geobsedeerd door de Ring legende over de mysterieuze videoband met een behekst meisje dat de kijker zeven dagen na het afspelen komt doden. Holt heeft de beelden gezien en om de vloek die op hem rust over te nemen, offert de wanhopige Julia zich op door de afgrijselijke video ook te bekijken. Vanaf dat moment is Julia haar leven niet meer zeker. Maar haar tape blijkt extra beelden te bevatten die nog niemand eerder heeft gezien. En de gevolgen hiervan blijken zo mogelijk...

Film1 Premiere Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Premiere gemist.
Kortingscodespot