zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Premiere Vandaag

woensdag
13 december
 • 18:50
  IMDB * 6 - Film, Drama, In een wereld waar emotie verboden is, maken de zware straffen die staan op het tonen van affectie het leven van de bewoners ondragelijk. Wanneer Nia en Silas elkaar ontmoeten ontstaan er gevoelens voor elkaar die per dag sterker worden waardoor het verbergen van deze liefde steeds moeilijker wordt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze bij elkaar te zijn, maar wanneer de angst om opgesloten te worden zo groot wordt, zien ze nog maar één uitweg, eentje die fatale gevolgen kan hebben.
 • 20:30
  IMDB * 7.9 - Film, Drama, Na de plotselinge dood van zijn oudere broer keert Lee Chandler terug naar zijn geboorteplaats ten noorden van Boston in Massachusetts. Daar krijgt hij te horen dat hij moet optreden als voogd voor de zoon van zijn broer. Lee heeft geen idee wat hij met deze tiener aan moet en moet ondertussen ook omgaan met zijn eigen rouw en die van zijn familie en oude vrienden.
 • 22:45
  IMDB * 5.7 - Film, Drama, Nadat hij tijdens de zomervakantie werd aangevallen, is de 19 jarige Brad Land vastbesloten om zijn leven weer op orde te krijgen aan de universiteit. Zijn broer Brett zit bij een studentenvereniging die bescherming, populariteit en levenslange vriendschap belooft. Brad wil er dolgraag bij horen maar wanneer zijn broer z'n twijfels uit, dreigen de twee uit elkaar te vallen. De druk wordt nog verder opgevoerd tijdens de helse introweek waarin de feuten uit naam van 'broederschap' een reeks...
 • 0:25
  IMDB * 5.8 - Actie, Film, Lee werkt als risico analist bij een multinational die onderzoek doet naar genetische manipulatie. Hun meest recente experiment, de kunstmatig gemaakte Morgan, heeft een onderzoeker aangevallen en Lee moet nu onderzoeken of het meisje een gevaar vormt. Maar Morgan is vele malen intelligenter dan normale mensen en heeft een bijzondere groeiratio.
 • 1:55
  IMDB * 4.5 - Actie, Film, Julia's vriendje Holt is geobsedeerd door de Ring legende over de mysterieuze videoband met een behekst meisje dat de kijker zeven dagen na het afspelen komt doden. Holt heeft de beelden gezien en om de vloek die op hem rust over te nemen, offert de wanhopige Julia zich op door de afgrijselijke video ook te bekijken. Vanaf dat moment is Julia haar leven niet meer zeker. Maar haar tape blijkt extra beelden te bevatten die nog niemand eerder heeft gezien. En de gevolgen hiervan blijken zo mogelijk...
 • 3:35
  Actie, Film, S1 Afl. 5 Guest of Honor Mike en Amy ontdekken dat de bedenker van Candle Cove niet is wie ze denken en de politie wordt opgeschrikt door een afgrijselijke daad.
 • 4:20
  IMDB * 5.7 - Film, Drama, De excentrieke miljardair Howard Hughes houdt er nogal strenge regels op na voor de beeldschone acteurs die onder contract staan bij zijn filmstudio. De ambitieuze chauffeur Frank heeft als taak actrice Marla rond te rijden en probeert tussen de bedrijven door Hughes te overtuigen te investeren in zijn briljante idee. Maar als Frank onverhoopt valt voor de charmes van Marla komen zijn toekomstdromen op de tocht te staan.

Film1 Premiere Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Premiere gemist.
Kortingscodespot