×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Drama Vandaag

dinsdag
20 november
 • 22:15
  IMDB * 7.2 - Actie , De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.
 • 0:05
  IMDB * 5.4 - Misdaad , Een gewelddadig incident dwingt de sheriff van een grensstadje om met pensioen te gaan maar als zijn jonge vervanger tegen dezelfde criminelen aanloopt, besluiten ze een gezamenlijk front te vormen.
 • 1:40
  IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...
 • 3:40
  IMDB * 6.5 - Drama , 'Thank You for Your Service' volgt een groep teruggekeerde soldaten uit Irak, waaronder soldaat Adam Shumann. Eenmaal thuisgekomen hebben ze moeite om te re integreren in het familie en burgerleven. De blijvende herinnering aan de oorlog dreigt hun leven te ruïneren, zelfs lang nadat ze het slagveld verlaten hebben.
 • 5:25
  Documentaire , Het klimaat verandert, de waarheid niet. Voormalig vice president Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen.

Film1 Drama Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Drama gemist.
Kortingscodespot