×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Familiy Vandaag

dinsdag
20 november
 • 22:25
  Fantasy , De jonge halfgod Percy vervolgt zijn epische reis. Om hun wereld te redden, moet hij samen met zijn vrienden het magische Gulden Vlies vinden. Ze maken een gevaarlijke tocht door de onbekende wateren van 'De zee van monsters' en binden de strijd aan met angstaanjagende wezens, een zombieleger en het ultieme kwaad.
 • 0:10
  IMDB * 7.0 - Avontuur, Vier tieners zijn op avontuur in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba's en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels in de jungle. Om terug te keren naar de echte wereld zullen ze dingen op een andere manier moeten bekijken om het spel te verslaan. Om te overleven transformeren ze zichzelf in karakters uit het spel. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/jumanji
 • 2:10
  Komedie , De kunstschaatsers Chazz Michael Michaels en Jimmy MacElroy horen allebei tot de top in hun sport, maar hebben totaal verschillende karakters en kunnen elkaar niet uitstaan. Waar Michaels zich als ruige macho gedraagt, heeft MacElroy een erg vrouwelijk uiterlijk en gedrag.
 • 3:40
  Komedie , Makelaar Peter gaat trouwen met de vrouw van zijn dromen, Zooey. Hij heeft alleen geen mannelijke vrienden, waardoor hij een getuige voor zijn bruiloft mist. Maar dan ontmoet hij tijdens een bezichtiging de levensgenieter Sydney, met wie hij al snel bevriend raakt. Hun band wordt steeds hechter, maar de relatie tussen Peter en Zooey wordt daardoor steeds slechter.
 • 5:25
  Animatie , Spannende animatiefilm waarin de avontuurlijke stadsmuis Gamba het bange jonge muisje Timmie helpt om de strijden tegen een bende woeste wezels, die geleid worden door de boosaardige Nero.

Film1 Familiy Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Familiy gemist.
Kortingscodespot