NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Familiy Vandaag

zaterdag
22 september
  • 1:30
    IMDB * 6.2 - Misdaadkomedie , Duits Amerikaanse thriller: Ex CIA agent Claire Stenwick en ex MI6 agent Ray Koval waren ooit minnaars en tegelijk rivalen op professioneel vlak. Nu houden ze zich allebei bezig met industriële spionage. Wanneer ze door Equikrom, een farmaceutische gigant, worden aangeworven, zijn ze verplicht samen te werken. Maar ze weten niet of ze elkaar kunnen vertrouwen.
  • 3:35
    IMDB * 5.9 - Avontuur , Amerikaans Canadese fantasyfilm: Percy Jackson is 17 wanneer hij ontdekt dat hij eigenlijk de zoon is van de Griekse god Poseidon. Hij wordt ervan verdacht de bliksemschicht van Zeus, het machtigste wapen van het universum, te hebben gestolen. Percy trekt op missie om zijn onschuld te bewijzen en een oorlog tussen de goden te voorkomen.
  • 5:35
    IMDB * 5.8 - Familie , Casper probeert verwoed de moeder van zijn beste vriendin Emma te koppelen aan een nieuwe man. Hij neemt hierbij steeds grotere risico's, en dat in de woeste natuur van Noorwegen...

Film1 Familiy Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Familiy gemist.
Kortingscodespot