zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Action Vandaag

woensdag
13 december
 • 18:20
  IMDB * 7.4 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan. Terwijl hulpverleners de overlevenden bijstaan, start het ijzersterke team van special agent Richard Deslauriers politiecommissaris Ed Davis en sergeant Jeffrey Pugliese een bloedstollende klopjacht op de terroristen.
 • 20:30
  IMDB * 6.2 - Actie, Film, Tijdens een vakantie in Marokko worden academicus Perry MacKendrick en zijn vrouw Gail schoorvoetend vrienden met de Russische miljonair Dima. Hij vraagt ze een kleine gunst; bij thuiskomst een usb stick af te leveren bij de Britse geheime dienst. Het verzoek klinkt verdacht maar Dima beweert dat zijn gezin gevaar loopt als de informatie niet bij MI6 terechtkomt. Voor ze het weten zijn Perry en Gail betrokken bij een zenuwslopend complot met de Russische maffia.
 • 22:15
  IMDB * 7.1 - Actie, Film, Zonder het te weten lokt een bandiet een bende kannibalen naar het rustige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen meerdere inwoners waaronder de vrouw van veefokker Arthur. Ondanks zijn gewonde been voegt de vastbesloten Arthur zich bij de reddingsoperatie van de sheriff. De reis die volgt is er eentje naar de diepste kringen van de hel waar de wreedheid van het afgrijselijke kannibalenvolk geen grenzen kent.
 • 0:25
  Erotiek, Film
 • 2:25
  IMDB * 6.6 - Actie, Film, Nadat Jason Bourne de meest dodelijke agent van de CIA wraak nam op degenen die een menselijk wapen van hem maakten, hoopte hij voor altijd te kunnen verdwijnen. Maar de terreur van een krachtig netwerk, dat flexibeler en gevaarlijker is dan een individuele overheid, dwingt hem terug te keren vanuit de anonimiteit. Zijn achtervolgers geloven dat Jason bereid is zich bij hen aan te sluiten als ze hem datgene bieden waarnaar hij het meest verlangt. Bourne weet echter iets wat zijn achtervolgers...
 • 4:25
  IMDB * 7.1 - Actie, Film, 1942. Tijdens een dodelijke missie in vijandelijk Noord Afrikaans gebied ontmoet Max Vatan, officier van de geheime dienst, de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.

Film1 Action Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Action gemist.
Kortingscodespot