a6JB2suJYHM

Film: Indiana Jones and The Last Crusade

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Action Vandaag

maandag
19 februari
 • 6:30
  Actie, Film, Iedereen denkt dat de beruchte extreme sporter Xander Cage lang geleden is overleden maar wanneer de wereld gevaar loopt, komt hij uit zijn zelfopgelegde kluizenaarsbestaan. Hij stelt een team samen van thrillseekers en gaat de strijd aan met de dodelijke Xiang en diens team om een bizar wapen: Pandora's Box.
 • 8:15
  Actie, Film, De legendarische huurmoordenaar John Wick moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline.
 • 10:15
  IMDB * 6 - Actie, Film, Wanneer huurling William Garin achter de Chinese Muur belandt, ontdekt hij het mysterie van dit wereldwonder: het meest iconische bouwwerk ter wereld wordt keer op keer belegerd door roofzuchtige beesten. Williams zoektocht naar rijkdom verandert in een heldenverhaal wanneer hij zich aansluit bij een leger van de beste strijders om samen deze schijnbaar onoverwinnelijke kracht te verslaan.
 • 11:55
  IMDB * 6.3 - Actie, Comedy, Film, De zwaarlijvige Robbie Weirdicht werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire schoolgenoot Calvin Joyner het grote talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd tot de gespierde CIA agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. Als Bob zijn enige jeugdvriend vraagt voor een geheim onderzoek, sleept de onvoorspelbare agent zijn oud klasgenoot mee in een wereld van...
 • 13:40
  Actie, Film, In de nabije toekomst is Frankrijk een vervallen land met wanhopige inwoners. Tientallen miljoenen zijn werkeloos en enkele grote coöperaties runnen wat er over is van het land. Jonge bokser Arès wordt door één van deze multinationals gestrikt om een gevaarlijke nieuwe drug te testen die onoverwinnelijk maakt.
 • 15:00
  IMDB * 5.2 - Actie, Film, Voormalig succesvol schrijfster Hannah Ryan besluit de negatieve invloeden in haar leven om te vormen tot iets positiefs. Ze start een misdaadverhalenreeks waarvan lezers iedere week een nieuw deel ontvangen. De pulpreeks wordt lauw ontvangen maar ontwikkelt al snel een enorme schare fans als een moord uit één van de verhalen in het echt plaatsvindt. Is het puur toeval of is er een copycat moordenaar aan het werk die opnieuw zal toeslaan bij de release van een nieuw hoofdstuk?
 • 16:30
  IMDB * 6.4 - Film, Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het resort ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt hij zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.
 • 18:50
  IMDB * 6.2 - Actie, Film, De 16 jarige John heeft moordlustige neigingen en is één stap verwijderd van een toekomst als seriemoordenaar. Gelukkig kan hij zijn fascinatie voor de dood kwijt in het mortuarium van zijn moeder en tante. Ook legt hij zichzelf strenge regels op die ervoor moeten zorgen dat hij 'goed' en 'normaal' overkomt om zichzelf en de mensen om hem heen te beschermen. Maar als iemand anders mensen begint af te slachten in Johns kleine woonplaats, moet hij toch uit zijn veilige zone om de dader te vinden.
 • 20:30
  IMDB * 7.1 - Actie, Film, Aan het einde van de negentiende eeuw is het leven in het wilde Amerikaanse westland hard en meedogenloos. In deze hardvochtige omgeving probeert de jonge moeder Liz haar mannetje te staan. Wanneer een wraakzuchtige en verraderlijke dominee het op haar heeft voorzien, toont zij zich een echte overlever. Liz weigert het slachtoffer te worden van deze weerzinwekkende vijand en slaat met kracht terug om te vechten voor een beter leven. Het is tijd voor vergelding.
 • 22:55
  IMDB * 5.6 - Actie, Film, De mensheid is nagenoeg uitgeroeid maar een klein groepje overlevenden houdt stand. In Raccoon City, waar de nachtmerrie ooit begon, is de Umbrella Corporation bezig een aanval voor te bereiden die ook deze laatste hardnekkige mensen moet verslaan. Als Alice een kans wil maken om het voortbestaan van het menselijk ras te redden, moet ze hulp accepteren van oude vrienden en een onverwachte bondgenoot.
 • 0:40
  Erotiek, Film
 • 2:40
  IMDB * 6.6 - Actie, Film, Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.
 • 4:25
  IMDB * 7 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Undercoveragent Robert Mazur weet in 1986 als patserige witwasser binnen te dringen in de organisatie van drugskoning Pablo Escobar. Samen met zijn bijdehante collega Emir en 'verloofde' Kathy wint hij als zakenman Bob Musella het vertrouwen van Escobars rechterhand Roberto Alcaino. Het is een venijnige, genadeloze wereld waarin ieder foutje en iedere zin hen het leven kan kosten. Maar als ze het volhouden, kunnen meer dan tachtig drugsbazen en corrupte bankiers opgepakt worden en komt één van...

Film1 Action Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Action gemist.
Kortingscodespot