×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Action Vandaag

dinsdag
20 november
 • 16:35
  Drama , Van professionele skiester naar high class pokerhostess. Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO's en advocaten aanschuiven. Haar gelukkige hand, beruchte Viper Room en de miljoenen die over haar tafel gaan, leveren haar de titel "the poker...
 • 18:55
  Thriller , Luchtverkeersleider Dylan raakt gevangen in een mysterieus patroon van bizarre gebeurtenissen die altijd op exact hetzelfde tijdstip plaatsvinden: 2:22.
 • 20:30
  Thriller , Koreaanse actiethriller over het kat en muisspel tussen de Japanse bezetters en een groep Koreaanse verzetsstrijders in de jaren '20 van de vorige eeuw.
 • 22:50
  IMDB * 5.3 - Thriller , Steve Ford (Bruce Willis) is een afgezakte privé detective uit Los Angeles wiens zakelijke en persoonlijke wereld botsen, nadat zijn liefdevolle huisdier Buddy gestolen wordt door een beruchte bende. Door een reeks gekke omstandigheden voert hij klusjes uit voor de bende, terwijl hij achterna gezeten wordt door twee wraakzuchtige Samoaanse broers, een woekeraar en nog een paar andere duistere figuren. Steve heeft er alles voor over om weer herenigd te worden met zijn hond.
 • 0:25
 • 2:10
  IMDB * 6.6 - Avontuur , 'The Lost City of Z' volgt het verhaal van kolonel Percival Fawcett (Charlie Hunnam), een voormalig onderscheiden Britse soldaat die de jungles van de Amazone intrekt. Hij gaat daarbij op zoek naar een mythische stad waarvan hij overtuigd is dat hij deze op een eerdere tocht gezien heeft. Maar de reis is niet zonder gevaar.
 • 4:30
  IMDB * 6.7 - Avontuur , Een mislukte zakenman stuit op 's werelds grootste goudader in Indonesi?. Maar terwijl deze Kenny Wells zich wentelt in vrouwen en feestjes, verandert zijn succesverhaal in een enorm schandaal.

Film1 Action Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Action gemist.
Kortingscodespot