pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Film1 Action Vandaag

maandag
23 juli
 • 5:00
  Gisteren - Thriller , Een drone piloot krijgt thuis bezoek van een mysterieuze man met schijnbaar onschuldige bedoelingen. Maar al snel wordt duidelijk dat er meer achter deze man schuilt...
 • 6:30
  Thriller , Robert "Twilight" Pattinson is crimineel Connie Nikas. Als een simpele overval met zijn geestelijk gehandicapte broer Nick compleet in de soep loopt wordt broerlief opgepakt.
 • 8:10
  Thriller , Anna en een groep leeftijdsgenoten krijgen afgrijselijke visioenen over hun eigen dood als ze meedoen aan een medisch experiment. Het ergste is: de moordenaar bevindt zich onder hen en weet ook wat er gaat gebeuren.
 • 9:55
  Misdaad , Om hun schuld te kunnen betalen, plegen de onafscheidelijke broers Tanner en Toby een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus zich in de zaak vastbijt.
 • 11:35
  Drama , De populaire Samantha beleeft dezelfde dag steeds opnieuw. Gevangen in deze herhaling begint ze zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was.
 • 13:10
  Thriller , Curro komt vrij en hoopt zijn leven weer op te pakken maar vindt een andere man in zijn huis bij zijn vriendin en zoontje. Terwijl de twee mannen samen op pad gaan, stijgt de spanning en wordt duidelijk wie deze Jos? is.
 • 14:40
  Actie , De doodgewone Gloria ontdekt dat ze op de een of andere manier in verbinding staat met een kolossaal monster dat een spoor van vernieling achter zich laat in de Koreaanse stad Seoel.
 • 16:30
  Actie , Er kan maar ??n wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Het lot van onze wereld ligt in de handen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford.
 • 19:00
  Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.
 • 20:30
  Actie , Een huurmoordenaar met de naam Agent 47 raakt door zijn mysterieuze opdrachtgever betrokken bij een politieke moord. Hij wordt door zowel Interpol als de Russische geheime dienst achternagezeten. Zijn liefde voor een Russische prostituee maakt de situatie alleen nog maar gecompliceerder.
 • 22:00
  Science fiction , Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe 'blade runner', politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K's ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige "blade runner" Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt. Geproduceerd door...
 • 0:40
 • 2:10
  IMDB * 4.3 - Horror , De gruwelijke Bye Bye Man grijpt de controle over iedereen die aan hem denkt of over hem praat. Is zo'n kwaadaardige vloek wel te overwinnen?
 • 3:45
  Horror , Wanneer op een avond het lichaam van een jonge onbekende vrouw wordt binnen gebracht bij lijkschouwer Austin, lijkt het een routineklus. Maar al snel ontdekt hij dat de vrouw op bizarre wijze om het leven is gekomen.
 • 5:10
  Komedie , Dankzij een dronkenmansactie kan de roekeloze Ron Goossens zich laten verhuren als een spotgoedkope stuntman. Zijn overspelige vrouw Angela wil hem verlaten, tenzij Ron zich kan bewijzen door de succesvolle actrice Bo Maerten in bed te krijgen.

Film1 Action Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Film1 Action gemist.
Kortingscodespot