-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

Comedy Central Vandaag

zaterdag
4 juli
 • 3:08
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 5 Drivers Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om automobilisten. We hebben een heel scala aan parkeermissers en vervoersblunders voor je.
 • 3:29
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 6 Pinguins and other wild lives Het raarste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om pinguïns en andere wilde dieren, van abnormale apen tot baldadige...
 • 3:49
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 7 Bikes and Boards Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om fietsen en boards, van tweewielertegenslagen tot hachelijke hoverboardsituaties.
 • 4:11
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 8 Turn Of Weather Het raarste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om het weer. Van sinistere stormen tot optimisme bij overstromingen; we hebben het...
 • 4:31
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 9 Toddlers Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om peuters. Van driftbuien tot gigantisch geknoei met eten: we hebben het allemaal.
 • 4:54
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 10 Gym Disasters Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om sportschoolblunders, van gekluns met gewichten tot loopbandflaters.
 • 5:16
  Amusement, Seizoen 2 Aflevering 11 Stunts and Pranks Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om stunts en grappen, van parkour tot practical jokes.
 • 5:38
  Amusement, Seizoen 18 Aflevering 1 Yacht Rocky Als de brouwerij aankondigt dat er een medewerker ontslagen gaat worden, is Peter bang dat hij dat is. Om hem te kalmeren, gaat het gezin op een Yacht Rock cruise,...

Comedy Central Gemist

Op de uitzending gemist pagina van hebikietsgemist.nl kun je alle tv uitzendingen terugbekijken: Comedy Central gemist.